Ιδιαίτερα μεγάλο ενδιαφέρον είχε για το τηλεοπτικό κοινό, όπως όλα δείχνουν, ο τελικός του GNTM και η ανάδειξη της νικήτριας. Ενδιαφέρον για το οποίο όπως φάνηκε ήταν ικανό να «ρίξει» το σύστημα της ψηφοφορίας και ο κόσμος να προσπαθεί να ψηφίσει και να μην τα καταφέρνει.

Όταν ξεκίνησε η τηλεόραση του STAR την προβολή των video από την τελευταία δοκιμασία των Ειρήνη Καζαριάν, Μαριάννα Παινέση και Εβελίνα Σκίτσκο, το δίκτυο απλά κατέρρευσε και μάλιστα στην πιο αποφασιστική στιγμή του σόου. Μόλις θα ξεκινούσε η ενεργή συμμετοχή του κοινού στην ψηφοφορία.

Οι χρήστες του διαδικτύου ήταν αδύνατο να καταφέρουν να μπουν στην ιστοσελίδα του τηλεοπτικού σταθμού και να βαθμολογήσουν με βάση τις προτιμήσεις τους. Η Βίκυ Καγιά το τόνισε στον αέρα, χωρίς όμως να δώσει και τις απαραίτητες εξηγήσεις.

Το τεχνικό αυτό πρόβλημα είχε σαν αποτέλεσμα μόνο όσοι είχαν προλάβει να μπουν μέσα στον ιστότοπο ήταν οι τυχεροί που μπόρεσαν να ψηφίσουν.

Από τη στιγμή που μπλόκαρε το σύστημα, ήταν πλέον αργά και αδύνατο να αλλάξει αυτή η κατάσταση. Ιδιαίτερα αφού ο χρόνος που είχε στη διάθεσή του ο τηλεθεατής για να ψηφίσει ήταν τρία λεπτά. Τελικά δεκάδες χιλιάδες χρήστες προσπάθησαν αλλά δεν μπόρεσαν να μπουν αφού το σύστημα κατέρρευσε και δεν επανήλθε ποτέ.

ετά από σχεδόν τρεις μήνες και ενώ κατάφερε να αποσπάσει υψηλά νούμερα τηλεθέαση και να μονοπωλήσει τις συζητήσεις το Greece’s Next Top Model ανέδειξε το βράδυ της Τετάρτης το επόμενο Top Model της Ελλάδας.

Η νικήτρια

Ειρήνη Καζαριάν, Μαριάννα Παινέση, Εβελίνα Σκίτσκο, βρέθηκαν αντιμέτωπες με τις τελευταίες δοκιμασίες του ριάλιτι και κλήθηκαν στον μαραθώνιο μεγάλο τελικό να αναμετρηθούν μέσα από τέσσερις δοκιμασίες, για κάθε μία από τις οποίες θα βαθμολογούνταν από τους κριτές με άριστα το 10, ενώ στην τελευταία δοκιμασία κρίνονταν και από το τηλεοπτικό κοινό.

Αρχικά στην πρώτη δοκιμασία τα κορίτσια συνάντησαν τους αγαπημένους τους ανθρώπους και τις οικογένειές τους, με τους οποίους και φωτογραφήθηκαν. Νικήτρια στη βαθμολογία ήταν η Ειρήνη με 39 βαθμούς και ακολούθησαν η Εβελίνα και η Μαριάννα.

Στη δεύτερη δοκιμασία οι τρεις φιναλίστ βρέθηκαν σε πάρτι με φίλους τους οποίους υποδύθηκαν 10 άντρες μοντέλα. Βαθμολογικά αρίστευσε η Ειρήνη, ενώ ακολούθησε η Εβελίνα και η Μαριάννα.

Η τρίτη δοκιμασία ήταν μια βραδιά με το «αγόρι» τους: Η Μαριάννα ξεχώρισε και απέσπασε τέσσερα δεκάρια, ενώ πολύ καλή ήταν η επίδοση και των δύο άλλων διαγωνιζόμενων.

Τέλος στην τέταρτη δοκιμασία, το διαφημιστικό σποτ για ποτό, ψήφισαν και οι τηλεθεατές και εκεί συνέβησαν όσα περιγράψαμε πιο πάνω. Η Ειρήνη Καζαριάν τα πήγε πολύ καλά για τα μέλη της κριτικής επιτροπής που τη θεώρησαν την καλύτερη και το ριάλιτι ολοκληρώθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα, με νικήτρια την Ειρήνη Καζαριάν.