Πολίτης που δήλωσε οικονομική αδυναμία και ζήτησε από την προεδρία της Δημοκρατίας καροτσάκι για τα δίδυμα μωρά του, πήρε απάντηση που ανέφερε ότι «δυστυχώς δεν μπορούμε να ικανοποιήσουμε το αίτημα σας για δωρεά. Αλλά σε περίπτωση που επιθυμείτε μπορούμε να σας στείλουμε φωτογραφία του Προέδρου της Δημοκρατίας».
Ο Τζαν Ατακλί σε κείμενό του στην εφημερίδα Korkusuz αναφέρεται σε μέιλ που έστειλε πολίτης στην προεδρία της Δημοκρατίας.
Ακολουθεί ολόκληρη η απάντηση της Διεύθυνσης Δημοσίων Σχέσεων τη Προεδρίας:
«Κύριε Ζ.Γ.
Σχετικά με την υπ.αρ. 1824 αίτησή σας…
Παρελήφθη η αίτησή σας που εστάλη ηλεκτρονικά στην προεδρία της Δημοκρατίας. Δυστυχώς δεν μπορούμε να απαντήσουμε θετικά στο αίτημά σας για δωρεά. Αλλά σε περίπτωση που επιθυμείτε μπορούμε να σας στείλουμε φωτογραφία του ΠτΔ, ενώ με αυτή την ευκαιρία σας ευχόμαστε υγεία και ευτυχία».
Πηγή: tourkikanea.gr

- Νέο «Ανακαινίζω»: Σε δύο φάσεις η υλοποίηση του πρόγράμματος – Οι δικαιούχοι, τα ποσά και οι αιτήσεις
- Ποιοι πληρώνονται από 1 έως 5 Ιουνίου – Όλες οι καταβολές από e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ
- Ανατροπή στο Κληρονομικό Δίκαιο: Οι 10 μεγάλες αλλαγές που φέρνει ο νέος νόμος για περιουσίες, διαθήκες και ελεύθερες συμβιώσεις







