Οι  Sebastien Buemi και  Oliver Rowland πήραν μέρος, το περασμένο Σαββατοκύριακο στον πρώτο αγώνα της ηλεκτροκίνητης Formula E με την ομάδα της Nissan e.dams.

Η ομάδα της Nissan e.dams  είναι πανέτοιμη για να αντιμετωπίσει την πρόκληση του αμιγώς ηλεκτροκινήτου πρωταθλήματος  της ΑΒΒ FIA για την Formula E.

Ο αγώνας του περασμένου Σαββατοκύριακου, ήταν ο πρώτος από τους 13 που θα διεξαχθούν σε 12 μεγάλες πόλεις, σε όλο τον κόσμο.

Όντας, ως η παγκόσμια ηγέτιδα στις πωλήσεις αμιγώς ηλεκτροκίνητων  αυτοκινήτων, αλλά και η πρώτη Ιαπωνική αυτοκινητοβιομηχανία που εισέρχεται στη Formula E, η Nissan θα αξιοποιήσει τη συμμετοχή της στο πρωτάθλημα για να παρουσιάσει την πλευρά των επιδόσεων του Nissan Intelligent Mobility.

Η Nissan θα ανταγωνιστεί τους 10 άλλους κατασκευαστές / ομάδες, κατά τη διάρκεια της πέμπτης σεζόν (2018/2019), η οποία σηματοδοτεί σημαντικές αλλαγές στη Formula E.

Η πέμπτη σεζόν θα περιλαμβάνει τα ολοκαίνουργια αυτοκίνητα τύπου «Gen 2» της Formula E, με νέα σασί και μπαταρίες και εντυπωσιακή, νέα αεροδυναμική. Τα νέα αυτοκίνητα έχουν αυξημένη εμβέλεια,  γεγονός που σημαίνει ότι θα ολοκληρώνουν ολόκληρο τον αγώνα χωρίς την παραδοσιακή αλλαγή οχημάτων στην μέση του αγώνα, κάτι που χαρακτήριζε τις προηγούμενες σεζόν.