Συνολικά 43 άτομα συνελήφθησαν κατά την ευρείας κλίμακας επιχείρηση που πραγματοποίησε η Αστυνομία το προηγούμενο 24ωρο σε χώρους του ΑΠΘ και άλλες περιοχές του πολεοδομικού συγκροτήματος της Θεσσαλονίκης προκειμένου να εξαρθρώσει «πολυπλόκαμο κύκλωμα» διακίνησης ναρκωτικών ουσιών στην πανεπιστημιούπολη και στις γύρω περιοχές (πλατεία Ροτόντας και πλατεία Ναυαρίνου).
Όπως έγινε γνωστό, οι περισσότεροι από τους συλληφθέντες (34) κατηγορούνται για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση και, μεταξύ αυτών, φαίνεται ότι βρίσκονται και φερόμενα ως ηγετικά στελέχη της.
Κατά την επιχείρηση, στην οποία συμμετείχαν πάνω από 200 αστυνομικοί, κατασχέθηκαν, ποσότητες κάνναβης και οπλισμός. Ανακοινώσεις για την υπόθεση θα κάνει στις 12:00 το μεσημέρι ο διευθυντής Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, Νίκος Ζησιμόπουλος.

- ΣΥΡΙΖΑ: Ανεξαρτητοποιήθηκε η Πόπη Τσαπανίδου – Με 16 βουλευτές το κόμμα
- Μουντιάλ 2026: Το Μπουένος Άιρες ξενύχτησε για την Αργεντινή – Πανηγυρισμοί χωρίς τέλος για την πρόκριση στον τελικό (vids)
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (16/07): Πού θα δείτε την κλήρωση της Super League και την υπόλοιπη δράση







