Η σεξουαλική επίθεση που δέχτηκε πριν από λίγες ημέρες, η Μαρία Κορινθίου έξω από το σπίτι της στάθηκε αφορμή ώστε η Ιλένια Ουίλιαμς να αποκαλύψει ότι και σε εκείνη έχει συμβεί αντίστοιχο περιστατικό πριν από έναν χρόνο.

«Θα σας πω μια εμπειρία που είχα δυσάρεστη πριν από ένα χρόνο. Όταν είχα πάει στις Melisses και δεν είχα δώσει το αυτοκίνητο μου στους παρκαδόρους και το είχα αφήσει ακριβώς πίσω από το μαγαζί και έφυγα λίγο νωρίτερα γιατί δούλευα. Όπως μπαίνω στο αυτοκίνητο, βλέπω έναν άνθρωπο, ο οποίος έρχεται κατά πάνω μου. Προλαβαίνω να μπω στο αυτοκίνητο και έρχεται και μου κολλάει στο παράθυρο τα γεννητικά του όργανα.

Ήταν 3 η ώρα τη νύχτα. Στην αρχή δεν κατάλαβα, γιατί ερχόταν κατά πάνω μου και νόμιζα ότι ήταν ο παρκαδόρος. Και λέω μήπως επειδή δεν έχω δώσει το αυτοκίνητο και το έχω βάλει σε θέση. Με το που γίνεται το περιστατικό. Τα χάνω, βάζω μπροστά, κοιτάζω που έχω κινητό και ό,τι άλλο. Είχα παρκάρει το μισό αυτοκίνητο πάνω στο πεζοδρόμιο. Το πως έβαλα μπρος, το πως έφυγα, δεν θυμάμαι καν», είπε η δημοσιογράφος στον αέρα της εκπομπής Ooh la la.

Στη συνέχεια, τον λόγο πήρε η Σάσα Σταμάτη, η οποία μίλησε για τη δική της περιπέτεια. «Εμένα μου έχει συμβεί πριν πάρα πολλά χρόνια.

Έπαιρνα από την Κουμουνδούρου το τελευταίο λεωφορείο στις 12. Κάποια στιγμή έχουμε φτάσει στην Ελευσίνα, είμαι μόνο εγώ στο λεωφορείο και ένας άνθρωπος από το εξωτερικό, από το Πακιστάν νομίζω, που δεν έχει σημασία. Κάποια στιγμή αντιλαμβάνομαι ότι έχει κατεβάσει το παντελόνι και αυνανίζεται. Παθαίνω σοκ. Ήμουν και πιτσιρίκα τότε. Και τώρα θα μου πήγαινε να… Πήγα στον οδηγό και του λέω σε παρακαλώ μπορώ να κάτσω μαζί σου μέχρι να φτάσω στη Μάνδρα γιατί πίσω συμβαίνει αυτό.

Φοβήθηκα. Μετά μαζεύτηκε αυτός και στην επόμενη στάση έφυγε. Αλλά εγώ από τον οδηγό δεν έφυγα.», ανέφερε χαρακτηριστικά.