Η περιπέτεια που πέρασε θα της μείνει αξέχαστη, όμως, η Μαρία Κορινθίου θέλησε να στείλει κι ένα μήνυμα μετά τη σεξουαλική επίθεση που δέχθηκε. Η ηθοποιός χθες επέλεξε να μην απαντήσει σε μηνύματα και τηλεφωνήματα. Ωστόσο, ανέβασε στα Instastories ένα σύντομο μήνυμα μέσα από το οποίο λέει πως είναι καλά.

Γράφει συγκεκριμένα στην ανάρτησή της: «Είμαι καλά! Σας ευχαριστώ όλους πάρα μα πάρα πολύ! Όλη μέρα δεν σήκωνα και δεν απαντούσα στα τηλέφωνα αλλά και στα μηνύματά σας απλά και μόνο για ηρεμία… Θα τα πούμε από αύριο. Καληνύχτα σε όλους».

Η Κορινθίου βρέθηκε προ εκπλήξεων όταν το βράδυ της Τετάρτης ενώ πήγαινε σπίτι της στο Ψυχικό ένας άγνωστος την πλησίασε και της επιτέθηκε Η ηθοποιός άρχισε να ουρλιάζει και να καλεί σε βοήθεια και τότε ο άγνωστος ο οποίος λένε οι πληροφορίες φορούσε κουκούλα τράπηκε σε φυγή. Η γνωστή ηθοποιός άμεσα έσπευσε στο Α.Τ. του Ψυχικού και παρουσία ανακριτικών υπαλλήλων από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής κατήγγειλε το γεγονός. Οι αστυνομικοί ερεύνησαν την περιοχή, ωστόσο ο άγνωστος δεν εντοπίστηκε.

Οι εκτιμήσεις των αστυνομικών κάνουν λόγο πιθανότατα για άτομο το οποίο είχε δει τη Μαρία Κορινθίου στην τηλεόραση την ακολούθησε και χθες τα μεσάνυχτα. Πληροφορίες αναφέρουν ότι η επίθεση είχε σεξουαλικό χαρακτήρα.