Δεν το χωράει ο ανθρώπινος νους αυτό που έκαναν δύο νεαρά παιδιά στην ηλικία των 20 ετών, στην 21χρονη φοιτήτρια που σκότωσαν στη Ρόδο. Οι αποκαλύψεις είναι συγκλονιστικές καθώς είναι φανερό ότι ο 19χρονος και ο 23χρονος αφού χτύπησαν άσχημα στο κεφάλι την Ελένη Τοπαλούδη και παρά τις εκκλήσεις της να την πάνε στο νοσοκομείο αυτοί την έδεσαν και την πέταξαν στη θάλασσα. Οι αστυνομικοί βρήκαν το άψυχο κορμί της και διαπίστωσαν ότι ήταν δεμένη στα πόδια, όπως φαίνεται και από την συγκλονιστική φωτογραφία που υπάρχει και στη δικογραφία.

Στη φωτογραφία φαίνονται τα δεμένα πόδια, στους αστραγάλους, και το τατουάζ από το οποίο αναγνωρίστηκε η άτυχη κοπέλα. Οι νεαροί φοβήθηκαν ότι θα τους καρφώσει στην αστυνομία και την έδεσαν πριν την πετάξουν στη θάλασσα.

Αλλωστε και ο δικηγόρος της οικογένειας, Αλέξης Κούγιας αποκάλυψε αυτή την φρικιαστική λεπτομέρεια λέγοντας: «Οι δράστες, πριν πετάξουν τη δυστυχή κοπέλα στη θάλασσα, ΕΠΕΙΔΗ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΗΤΑΝ ΕΝ ΖΩΗ, αλλά και επειδή είναι βέβαιο ότι, μόλις το σώμα της θα ερχόταν σε επαφή με το κρύο νερό, έστω και αν είχε χάσει προσωρινά τις αισθήσεις της, θα συνερχόταν, της έδεσαν με σκοινί και τα δύο πόδια, για να είναι βέβαιοι ότι θα πνιγεί. Έτσι βρέθηκε με δεμένα τα πόδια από αυτούς που ανακάλυψαν το πτώμα της.

Ιατροδικαστική έκθεση

Οπως αποκάλυψε χθες το Star, στην ιατροδικαστική έρευνα αναφέρεται ότι το μεγάλο τραύμα από το σίδερο ήταν στην αριστερή πλευρά του κεφαλιού. Ήταν μάλιστα τόσο δυνατό που της έκοψε το αυτί. Κάποιος από τους νεαρούς τη χτύπησε άσχημα αλλά η Ελένη ήταν ζωντανή και παρακαλούσε να την πάνε στο νοσοκομείο.