Εντονο διάλογο, στο περιθώριο των εργασιών της G20, μεταξύ του Εμανουέλ Μακρόν και του πρίγκιπα της Σαουδικής Αραβίας Μοχάμεντ Μπιν Σαλμάν σχετικά με την υπόθεση Κασόγκι αλλά και τον πόλεμο στην Υεμένη, κατέγραψαν οι κάμερες.

Στο διάλογο που έγινε στο περιθώριο των εργασιών της G20 στην Αργεντινή ο Μακρόν, όπως διευκρίνισαν από το προεδρικό μέγαρο, μίλησε στον Μπιν Σαλμάν για τα δύο αυτά θέματα.

Σύμφωνα με τον Guardian ο Μακρόν ακούγεται να απαντά στις διαβεβαιώσεις που επιχειρεί να του δώσει ο Μπιν Σαλμάν «ανησυχώ. Ανησυχώ… σου είπα».

«Ναι μου είπες, σε ευχαριστώ» απαντά ο Σαουδάρας πρίγκιπας με τον Γάλλο πρόεδρο να τονίζει «δεν με ακούς ποτέ».

«Όχι, φυσικά και σε ακούω» απάντησε ο Μπιν Σαλμάν με ένα χαμόγελο καθώς φαίνεται ότι έχει αντιληφθεί την παρουσία της κάμερας.

«Γιατί σου είπα. Ήταν πιο σημαντικό από σένα» συνεχίζει ο Μακρόν με ένα «σφιχτό» χαμόγελο πριν να στρέψει το πρόσωπό του από την κάμερα για να συνεχίσει τη συζήτηση με τον πρίγκιπα της Σαουδικής Αραβίας.

Οι τελευταίες δύο κουβέντες που κατέγραψε η κάμερα είναι η απάντηση «οκ, μπορώ να το χειριστώ» του Μπιν Σαλμάν σε κάτι που του είπε ο Μακρόν, ο οποίος στη συνέχεια ακούγεται να λέει «εγώ κρατάω τον λόγο μου»