Πέρσι τέτοια εποχή σύμφωνα με τα δημοσιεύματα ο Δημήτρης Μελιόπουλος έκλεινε την μια μέρα στον ΠΑΟΚ και την άλλη στον Ολυμπιακό. Αναφερόταν μάλιστα συμφωνίες ύψους 1,5 εκατομμυρίων ευρώ. Τελικά ο… θησαυρός αποδείχθηκε άνθρακες. Ο 18χρονος μεσοαμυντικός συνεχίζει ακόμα μέχρι σήμερα στην Ξάνθη και μάλιστα μέχρι τον Οκτώβριο ήταν χαμένος λόγω ενός τραυματισμού που τον άφησε πίσω.

Οι πολύ καλές εμφανίσεις του με την φανέλα της Εθνικής κ19 τον Νοέμβριο και η ολιγόλεπτη συμμετοχή του στο ματς της Τούμπας, επανέφεραν τον Μελιόπουλο στο προσκήνιο και το μεταγραφικό στόχαστρο του ΠΑΟΚ.

Την Πέμπτη είχαμε μια επίσκεψη στα ιδιαίτερα γραφεία της Ξάνθης στο “Λε Σαλέ» που φούντωσε και πάλι τις φήμες. Οι γονείς του νεαρού ποδοσφαιριστή από την Βέροια, βρέθηκαν στην Ξάνθη και είχαν ραντεβού με τον τεχνικό διευθυντή της Ξάνθης. Σε αυτό το τετ α τετ, οι πληροφορίες από το περιβάλλον της ομάδας, αναφέρουν ότι ο Γιάννης Παπαδημητρίου ανακοίνωσε στους γονείς του παίκτη και τον ίδιο τον Δημήτρη Μελιόπουλο, ότι οι ακρίτες έκαναν αποδεκτή πρόταση του ΠΑΟΚ!

Μάλιστα έγινε λόγος για deal που θα αποφέρει στην Ξάνθη 700.000 ευρώ ενώ θα κρατήσει και ένα μικρό ποσοστό του ποδοσφαιριστή σε περιπτώση μεταπώλησης του. Ο Ράζβαν Λουτσέσκου εννοείται ότι έχει ανάψει το πράσινο φως για την υλοποίηση αυτής της μεταγραφής. Απομένει να δούμε αν επαληθευτούν αυτές οι πληροφορίες ή για ακόμα μια φορά είναι απλά φήμες…