Σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν λίγο μετά τις εννέα το βράδυ στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας, ανάμεσα σε οπαδούς της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού. Οι πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν πως στις συμπλοκές πήραν μέρος και οπαδοί του Άγιαξ, οι οποίοι βρίσκονται στην Αθήνα για τον αυριανό αγώνα Τσάμπιονς Λιγκ της Ένωσης με τον Αίαντα.
Τα επεισόδια έγιναν κοντά στο πεδίο του Άρεως και η περιοχή θύμισε για αρκετά λεπτά πεδίο μάχης, με τους οπαδούς να εκτοξεύουν μολότοφ και καπνογόνα. Τελικά υπήρξε παρέμβαση διμοιρίας των ΜΑΤ για ν΄ απομακρυνθούν οι ταραξίες, με τις αστυνομικές δυνάμεις να κάνουν και χρήση χημικών.

- Νέο «Ανακαινίζω»: Σε δύο φάσεις η υλοποίηση του πρόγράμματος – Οι δικαιούχοι, τα ποσά και οι αιτήσεις
- Ποιοι πληρώνονται από 1 έως 5 Ιουνίου – Όλες οι καταβολές από e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ
- Ανατροπή στο Κληρονομικό Δίκαιο: Οι 10 μεγάλες αλλαγές που φέρνει ο νέος νόμος για περιουσίες, διαθήκες και ελεύθερες συμβιώσεις







