temp 16 oC weather-icon
20oC
30oC
News Now
Φουλ για άνοδο η Νότιγχαμ Φόρεστ
Ποδόσφαιρο

Φουλ για άνοδο η Νότιγχαμ Φόρεστ

Πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση, η Νότιγχαμ Φόρεστ επικράτησε εκτός έδρας της Χαλ με 2-0, αποτέλεσμα που την κρατάει σε απόσταση αναπνοής από την πρώτη 6άδα της βαθμολογίας.

Η Νότιγχαμ Φόρεστ πέρασε από την έδρα της Χαλ με 2-0, αποτέλεσμα το οποίο την φέρνει μόνη στην 7η θέση με 30 βαθμούς, μόλις 1 πίσω από την προνομιούχο πρώτη 6άδα του πρωταθλήματος.

Η ομάδα του Άιτορ Καράνκα ήταν ανώτερη σε όλο τον αγώνα έχοντας την κατοχή της μπάλας (61%), ενώ δημιούργησε πληθώρα ευκαιριών, τελειώνοντας το παιχνίδι με 16 τελικές προσπάθειες. Παρά την ανωτερότητα της, δεν κατάφερε να σκοράρει στο πρώτο ημίχρονο και σε συνδυασμό με την αδυναμία της Χαλ στην επίθεση, οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το σκορ στο 0-0.

Ίδια εικόνα και στο δεύτερο ημίχρονο, ωστόσο αυτή τη φορά η πίεση της Φόρεστ απέδωσε καρπούς, καταφέρνοντας να κλειδώσει μέσα σε ένα 3λεπτο το παιχνίδι. Πρώτα ο Γκράβαν στο 61′ με τέρμα του, άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους, ενώ στο 64′ ο Λόλεϊ κλείδωσε το ματς για την ομάδα του Καράνκα.

Αυτή ήταν η 8η φορά που η Φόρεστ κράτησε απαραβίαστη την εστία της για φέτος στην Τσάμπιονσιπ, ενώ έχει δεχτεί συνολικά 16 γκολ, έχοντας την 2η καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος μετά την Μίντλεσμπρο (8 γκολ παθητικό).

Παράλληλα έχοντας ηττηθεί μόλις 2 φορές σε 18 παιχνίδια και παραμένει η ομάδα με τις λιγότερες ήττες στην Τσάμπιονσιπ μαζί με την Μίντλεσμπρο, ενώ συνολικά σε όλες τις διοργανώσεις μετράει μόλις 3 σε 22 αγώνες!

Περισσότερα
Ροή Ειδήσεων