Με ένα συγκινητικό βίντεο ο χρυσός Ολυμπιονίκης και παγκόσμιος πρωταθλητής Λευτέρης Πετρούνιας, αποκάλυψε όλα όσα έζησε πριν την διοργάνωση με τον σοβαρό τραυματισμό του, ενώ αποκαλύπτει ότι σκέφτηκε μέχρι και να αποσυρθεί.

Στο βίντεο που ανέβηκε στο YouTube με τον τίτλο «I’m Back» ο Λευτέρης αφηγείται: «Είμαι πολύ χαρούμενος για τα πράγματα που ξεκινάω, είπε ο Λευτέρης Πετρούνιας ευχαριστώντας όλο τον κόσμο για την στήριξη του» και εξομολογείται «Τα πράγματα ήταν αρκετά δύσκολα. Τους τελευταίους 10 μήνες αντιμετώπιζα ένα πρόβλημα με τον ώμο μου. Ξεκίνησε η χρονιά με πόνους στον ώμο από τον Γενάρη. Δεν προλαβαίναμε να πάρουμε το κενό διάστημα που χρειαζόμασταν μετά από μία μεγάλη διοργάνωση. Η χρονιά πήγε πολύ συντηρητικά για να μπορέσουμε να συμμετέχουμε σε αυτές τις διοργανώσεις».

Στη συνέχεια ο ίδίος αναφέρει: «Με όλη αυτή την καθημερινότητα ήμουν σε κατάσταση νευρικού κλονισμού. Δεν είχα χρόνο για μένα, για την οικογένειά μου»

«Την ημέρα του προκριματικού έφτασα σε να σημείο να μην μπορώ να αγωνιστώ. Να κλαίω από τον πόνο και να συζητάμε το ενδεχόμενο να αποσυρθώ μισή ώρα πριν αγωνιστώ», πρόσθεσε.