Μηχανοκίνητη πορεία πραγματοποιούν και σήμερα έξω από το υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης οι εξεταστές και οι εκπαιδευτές υποψήφιων οδηγών. Συνεχίζουν να διαμαρτύρονται και να πιέζουν μέχρι να βρεθεί λύση στο ζήτημα των εξεταστών.

Συγκεκριμένα οι εκπαιδευτές ζητούν να διευθετηθεί το θέμα των εξεταστών, οι οποίοι περίπου ενάμισι μήνα τώρα απέχουν από τα καθήκοντά τους, με αποτέλεσμα να μη διεξάγονται οι εξετάσεις για τη χορήγηση διπλώματος οδήγησης, ενώ ταυτόχρονα χιλιάδες υποψήφιοι οδηγοί βρίσκονται στον αέρα.

Ο Γεράσιμος Σαβράμης, αντιπρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας εκπαιδευτών οδηγών, επιδιώκει συνάντηση με τον πρωθυπουργό αλλά και τον υπουργό Μεταφορών. Παράλληλα, αντιπροσωπεία της Ομοσπονδίας επέδωσε ψήφισμα στον επικεφαλής του πρωθυπουργικού γραφείου στη Θεσσαλονίκη.

Οι διαμαρτυρόμενοι εκπαιδευτές μάλιστα δε δίστασαν να κρεμάσουν τα πανό τους στις ομπρέλες του Ζογγολόπουλου στην παραλία Θεσσαλονίκης. Πάνω στα πανό αναγράφεται το σύνθημα «Μα κύριε υπουργέ, επιτελούμε έργο… Όχι άλλο αίμα».