Ο πρωθυπουργός της Αλβανίας Εντι Ράμα, που βρίσκεται στη Βιέννη σε συνάντηση με ηγέτες των Βαλκανίων, μίλησε για την οικονομία και την πολιτική γενικόλογα, αλλά φαίνεται ότι χρησιμοποίησε αυτό το ταξίδι για να συναντηθεί με τον «πνευματικό του πατέρα» [στο κείμενο: «‘babain e tij shpirtëror»] Τζορτζ Σόρος, γράφουν αλβανικά δημοσιεύματα.

Οπωσδήποτε η συνάντηση δεν ήταν τυχαία, αφού ο «αριστερός» μεγιστάνας Τζορτζ Σόρος βρίσκεται στη Βιέννη μαζί με τον γιο του Αλεξ.

Αυτό το ταξίδι του Σόρος είναι από τα λίγα που έχει κάνει τελευταία, αλλά φαίνεται ότι η συνάντηση των ηγετών των Βαλκανίων τον ώθησε να έρθει στη Βιέννη προκειμένου να παρουσιάσει ο ίδιος τον διάδοχό του, τον γιο του Αλεξ.

Μάλιστα, οι Σόρος, πατέρας και υιός, συναντήθηκαν με τον αυστριακό καγκελάριο Σεμπάστιαν Κουρτς, όπως σημειώνεται.

Ο πρωθυπουργός της Αλβανίας Εντι Ράμα διατηρεί άριστες σχέσεις με τον αμερικανό επιχειρηματία, όπως αποκαλύφθηκε και από φωτογραφία που είχε αναρτήσει στο Ινσταγκραμ ο γιος του Σόρος, Αλεξ.

Η φωτογραφία τραβήχτηκε τον Σεπτέμβριο του 2017, όταν, στη διάρκεια της μυστηριώδους πολυήμερης παραμονής του στη Νέα Υόρκη, ο Εντι Ράμα είχε κρυφή συνάντηση με τον Τζορτζ Σόρος, την οποία αποκάλυψε με τη φωτογραφία του ο Αλεξ.

Ο ίδιος πλέκει το εγκώμιο του αλβανού πολιτικού, όπως μπορείτε να διαβάσετε στη λεζάντα :

«Πάντα είναι ευχάριστο να συναντάς τον πρωθυπουργό της Αλβανίας Εdi Rama, έναν αναγεννησιακό άντρα ο οποίος έχει γίνει σύμβολο της φιλελεύθερης Δημοκρατίας στην Αλβανία και επίσης είναι ένας παγκοσμίου φήμης καλλιτέχνης, για να μην αναφέρω ότι είναι ο μόνος πρωθυπουργός που φορούσε T-shirt του Michael Jordan σε επίσημες συναντήσεις! Παρότι είμαι διαχρονικός οπαδός των Knicks, δεν έχω τίποτα προσωπικό παρά μόνο σεβασμό».