Ο Ματ Λοτζέσκι σε δηλώσεις του στην κάμερα της Nova αναφέρθηκε στο αυριανό παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα για την 8η αγωνιστική της Euroleague. Ο φόργουορντ του Παναθηναϊκού τόνισε πως οι πράσινοι πρέπει να πάρουν τη νίκη και να μη χάσουν άλλο παιχνίδι στο ΟΑΚΑ, ενώ μίλησε και για τη δυναμική των Καταλανών, τονίζοντας πως είναι μεγάλη ομάδα και έχει βρει ρυθμό μετά τις πέντε συνεχόμενες νίκες.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Λοτζέσκι:

«Προφανώς είναι μια μεγάλη ομάδα, που παίζει καλά τελευταία. Έχει πέντε σερί νίκες στην Euroleague. Πρέπει να παίξουμε καλά, να έχουμε ενέργεια, να έχουμε τον κόσμο μαζί μας και να είμαστε καλύτεροι στην άμυνα από την αρχή».

Για το ρεκόρ του Παναθηναϊκού μέχρι τώρα: «Έπρεπε να τα έχουμε πάει καλύτερα με το πρόγραμμα που είχαμε. Δεν μπορούμε να χάσουμε άλλο ματς στην έδρα μας και πρέπει να αρχίσουμε να παίζουμε καλύτερα στην Euroleague. Οφείλουμε να έχουμε ενέργεια και σκληρή άμυνα».

Στη συνέχεια, είπε: «Αυτό το ματς έρχεται σε καλό μομέντουμ, παίζουμε με έναν δύσκολο αντίπαλο, έπειτα από μια σκληρή εβδομάδα. Όλοι είναι εντάξει που έρχεται ένα μεγάλο ματς, δεν παίζει ρόλο η κούραση».