temp 25 oC weather-icon
20oC
30oC
News Now
Τζο Λάκομπ: «Ο Γκριν κατάλαβε ότι είχε ξεπεράσει τα όρια»
Μπάσκετ

Τζο Λάκομπ: «Ο Γκριν κατάλαβε ότι είχε ξεπεράσει τα όρια»

Στο γεγονός ότι δεν τάσσεται υπέρ του Κέβιντ Ντουράντ όσον αφορά την διαμάχη που έχει με τον Γκρέιμοντ Γκριν στάθηκε ο ιδιοκτήτης των Ουόριορς, Τζο Λάκομπ, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε ότι ο 28χρονος φόργουορντ κατάλαβε ότι ξεπέρασε τα όρια

Την πεποίθηση ότι ο Ντρέιμοντ Γκριν έχει ξεπεράσει τα όρια όσον αφορά την κόντρα του με τον Κέβιν Ντουράντ, εξέφρασε ο ιδιοκτήτης των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς, Τζο Λάκομπ σε δηλώσεις που παραχώρησε, ενώ πήρε και θέση και στις κριτικές των φίλων της ομάδας που υποστηρίζουν ότι είναι υπέρ του «KD», ξεκαθαρίζοντας ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Παράλληλα, μίλησε και για την απόφαση του να τιμωρήσει μόνο τον Γκριν με αποκλεισμό ενός αγώνα.

Πιο αναλυτικά, ο Τζο Λάκομπ τόνισε: «Πληροφορήθηκα ότι ορισμένοι πιστεύουν πως υποστηρίζουμε περισσότερο την πλευρά του Κέβιν Ντουράντ σε σχέση με του Ντρέιμοντ Γκριν, αλλά αυτό δεν είναι αλήθεια. Ο Γκριν κατάλαβε ότι είχε ξεπεράσει τα όρια. Δεν πρόκειται να σας αποκαλύψω τι είπε ή τι έκανε, αλλά πέρασε τα επιτρεπτά όρια. Ανάλογη ποινή θα είχε επιβληθεί σε οποιονδήποτε παίκτη της ομάδα, ο οποίος είχε κάνει κάτι αντίστοιχο. Μίλησα με τον Ντρέιμοντ, κατάλαβε το λάθος του και συνεχίζουμε να διατηρούμε πολύ καλές σχέσεις μεταξύ μας».

Περισσότερα
Ροή Ειδήσεων