Η Βικτώρια Καρύδα είναι η πρώην παίκτρια του My Style Rocks, η οποία αποχώρησε αιφνιδίως από το ριάλιτι μετά την εν ψυχρώ δολοφονία του συζύγου της Γιάννη Μακρή στη Βούλα.

Την εντυπωσιακή παίκτρια δεν την είδαμε για πρώτη φορά στην τηλεόραση στο ριάλιτι μόδας, αφού όπως αποκάλυψε ο Τρύφωνας Σαμαράς, είχε εμφανιστεί στην πρεμιέρα του παιχνιδιού Σκάσε και Κολύμπα, το οποίο προβλήθηκε το καλοκαίρι από τον ΣΚΑΪ.

Μιλώνας στη ραδιοφωνική εκπομπή Follow us στο Fresh radio ο Τρύφωνας Σαμαράς αποκάλυψε τη γνωριμία του με τη Βικτώρια Καρύδα, λίγους μήνες πριν τη δολοφονία του συζύγου της.

«Με την Βικτώρια είχαμε γνωριστεί στον Βασίλειο Κωστέτσο, πριν τη συμμετοχή της στο My Style Rocks. Eπίσης η Βικτώρια Καρύδα ήταν στην αντίπαλη ομάδα μου με την Πηγή Δεβετζή στο “Σκάσε και Κολύμπα”. Εκεί ήρθαμε λίγο πιο κοντά, αλλά χωρίς να είμαστε κολλητοί. Ένα πάρα πολύ σοβαρό κορίτσι και πολύ ευγενικό», είπε ο Τρύφωνας Σαμαράς ο οποίος γνώριζε τη σύζυγο του επιχειρηματία πολύ πριν τη συμμετοχή της στο My Style Rocks.