Μια σημαντική διάκριση πέτυχε η ελληνική αντιπροσωπεία, με «όπλο» το επίσημο δίκτυο της, μιας και πέντε επίσημοι έμποροι κατάφεραν να διακριθούν στο Βραβείο Προέδρου, (Chairman Award) της Ford, που είναι ένα Πανευρωπαϊκό πρόγραμμα αναγνώρισης και επιβράβευσης των Επίσημων Εμπόρων για τις επιδόσεις τους στις πωλήσεις οχημάτων, ανταλλακτικών και άλλων τομέων.

Συγκεκριμένα, τέσσερις επίσημοι έμποροι, οι Ford Ν. Αναστασίου Α.Ε. (Λάρισα – Βόλος), Ford Βροχίδης – Χατζής Α.Ε. (Θεσσαλονίκη), Ford Σταθοκωστόπουλος Α.Ε.Ε. (Αγρίνιο) και Ford Κ. Γκαρτζονίκας Α.Ε.Β.Ε. (Ιωάννινα) κατάφεραν να διακριθούν ανάμεσα στους κορυφαίους της Ευρώπης, πρόγραμμα στο οποίο συμμετέχουν κάθε χρόνο όλοι οι Επίσημοι Έμποροι της Ford σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική.

Τα βραβεία δόθηκαν στους νικητές από την Πέτρη Λογαρά, Operations Manager της Ford Motor Ελλάς και Βασίλη Παπαναστασίου, Διευθυντή After Sales της Ford Motor Ελλάς.

“Βρισκόμαστε σε ένα συνεχώς μεταβαλλόμενο περιβάλλον πωλήσεων”, δήλωσε η Πέτρη Λογαρά, “Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι που οι Επίσημοι Έμποροι καταβάλουν κάθε φορά τη μέγιστη προσπάθεια για την επίτευξη των στόχων μας. Τους ευχαριστούμε για την υποστήριξη”.

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Ford Motor Ελλάς, Νίκος Νοταράς, συνόδευσε τους Έλληνες νικητές του προγράμματος Chairman’s Award στη φετινή εκδήλωση στο Βερολίνο. Η απονομή των βραβείων πραγματοποιήθηκε στην Ελλάδα σε ειδική εκδήλωση που διοργανώθηκε για τον σκοπό αυτό.