Η Αφροδίτη επιστρέφει σε ορθή φορά στο σπίτι της, στον Ζυγό, το ζώδιο που κυβερνά, από αύριο Πέμπτη 16 Νοεμβρίου δίνοντας μια σημαντική ανάσα στις σχέσεις μέχρι τις 2 Δεκεμβρίου, ειδικά σε εκείνες που ταλαιπωρήθηκαν ώστε να ισορροπήσουν και να καθοριστούν νέοι ρόλοι και όρια.

Οποιαδήποτε σχέση (προσωπική, φιλική ή επαγγελματική) ήταν υπό αξιολόγηση ή υπό αναθεώρηση, τώρα γίνεται πιο συγκεκριμένη και καθορίζονται τα επόμενα βήματα. Αν δεν χρησιμοποιήσατε το προηγούμενο διάστημα για να εμβαθύνετε, να βρείτε τις αιτίες των προβλημάτων και τις λύσεις, θα το κάνετε αναγκαστικά αυτές στις ημέρες, ενδεχομένως με αμφίβολα αποτελέσματα, που δεν αποκλείουν τη ρήξη, δεδομένου ότι στις 17 Νοεμβρίου έχουμε τον ανάδρομο Ερμή στον Τοξότη, ο οποίος θα δημιουργήσει περισσότερη συναισθηματική απογοήτευση και ασάφεια στην επικοινωνία.

Ειδικά για τον Σκορπιό: Αν βρισκόσουν σε συναισθηματικό χάος το τοπίο γίνεται πιο φωτεινό χάρη στην Αφροδίτη που επανέρχεται σε ορθόδρομη πορεία στον πνευματικό δωδέκατο οίκο σου. Είναι πιο εύκολο να αποδεσμευτείς από πρόσωπα και καταστάσεις που σε περιορίζουν, σε γεμίζουν με αρνητική ενέργεια, ανθρώπους που το μόνο που θέλουν είναι να επωφεληθούν από εσένα. Αν παράλληλα έχεις κατανοήσει ότι όταν αγαπάς τον εαυτό σου και του χαρίζεις στοργή και φροντίδα,  όλα γίνονται πιο εύκολα, τότε θα αισθάνεσαι πιο ήρεμα και γαλήνια μέσα σου. Μπορεί ακόμα και να ανανεώσεις το προσωπικό σου χώρο για να νιώσεις πιο άνετα και ευχάριστα.

Η διέλευση της ορθόδρομης Αφροδίτης από τον Ζυγό ενεργοποιεί επίσης Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους να προχωρήσουν ένα βήμα παρακάτω. Δίνει ευκαιρίες και κινητικότητα στα προσωπικά των Λεόντων και των Τοξοτών, αισιοδοξία, ζωντάνια και πιο ευχάριστες καταστάσεις σε Διδύμους και Υδροχόους.