Είναι εντυπωσιακό σε εμφάνιση, κερδίζει στο πεδίο των ψηφιακών συστημάτων, φέρει πλειάδα συστημάτων υποβοήθησης και ανάγει την κατηγορία των SUV, όντας ένα μοντέλο για απαιτητικούς αγοραστές.

Το νέο C5 Aircross, που κάνει την επίσημη πρεμιέρα του στην Αυτοκίνηση ΕΚΟ 2018 – η οποία θα είναι ανοιχτή έως και τις 18 Νοεμβρίου –  που κερδίζει με τη δυναμική εμφάνιση του, την άνεση,  ενώ στα ατού του σημειώστε τη μεγάλη διάθεση προσαρμογής στις εκάστοτε ανάγκες.

Με χώρους που αποτελούν πρότυπο για τον ανταγωνισμό, το νέο Citroen C5 Aircross διαθέτει καινοτόμα ανάρτησή –την Progressive Hydraulic Cushions, αλλά και την πλειάδα συστημάτων υποβοήθησης. Αξίζει να σημειωθεί ότι με 20 συστήματα υποβοήθησης για τον οδηγό, ανάμεσα στα οποία διακρίνονται τα Highway Driver Assist (ένα σύστημα αυτόνομης οδήγησης επιπέδου 2) και το Grip Control με Hill Assist Descent (για την ιδανική προσαρμογή της απόδοσης του αυτοκινήτου όταν το έδαφος γίνεται πιο απαιτητικό και η διαδρομή πιο “περιπετειώδης”), το νέο μοντέλο ανεβάζει και σε αυτόν τον τομέα της απαιτητική κατηγορία των SUV.

Εκτός από τον ψηφιακό του κόσμο, το νέο μοντέλο διαθέτει τεράστιους χώρους, ακόμη και για τους πίσω επιβάτες, όπου υπάρχουν τρία ξεχωριστά αναδιπλούμενα καθίσματα που στο κάθε ένα από αυτά ρυθμίζεται η κλίση της πλάτης αλλά και η απόσταση από τα μπροστινά, διαμορφώνοντας έτσι το χώρο αποσκευών από 580 έως 720 λίτρα.

Στο κέντρο του ταμπλό η οθόνη αφής 8 ιντσών αλλά και η TFT οθόνη των 12,3 ιντσών του πίνακα των οργάνων, δίνουν με την πρώτη ματιά το στίγμα του υπερσύγχρονου εσωτερικού του νέου SUV C5 Aircross.