Η γερμανική φίρμα προβάλλει με τον καλύτερο τρόπο τη νέα γκάμα Mercedes-AMG , με τα μοντέλα Mercedes-AMG GT 63 S 4MATIC 4-door Coupé και  Mercedes-AMG E 53 Coupé που παρουσιάζονται για πρώτη φορά στο Ελληνικό κοινό.

Επίσης, την ημέρα των εγκαινίων, ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της Mercedes-Benz Γιάννης Καλλίγερος μαζί με τον Γενικό Διευθυντή Επιβατηγών Αυτοκινήτων κο Ν. Πρέζα έκαναν τα αποκαλυπτήρια της Α-Class Sedan, της νέας μπερλίνας των compact μοντέλων που συμπληρώνει την υπερ-πλήρη παλέτα της μάρκας στα μικρομεσαία αυτοκίνητα.

Στο ίδιο περίπτερο βρίσκεται η νέα CLS, το τετράθυρο κουπέ στην έκδοση 350d 4MATIC Coupé με εξοπλισμό AMG Line ενώ το παρόν δίνουν οι νέες A-Class, η B180d, η CLA 180d και GLA 200, η επιβλητική GClass με τη G500 και η εντυπωσιακή GLC 250d SUV .

Τέλος, αλλά όχι τελευταία, η smart έχει σημαντική παρουσία στην Έκθεση με ένα αμιγώς ηλεκτροκίνητο smart ΕQ fortwo 4ης γενιάς, την ειδική έκδοση smart fortwo champagne και ένα παιχνιδιάρικο smart forfour στην έκδοση dark matter. 

Οι επισκέπτες μπορούν να ενημερωθούν από τους εξειδικευμένους σύμβουλους πωλήσεων για όλες τις υπηρεσίες που συνοδεύουν τα αυτοκίνητα Mercedes-Benz καθώς και για τις μοναδικές ευκαιρίες ενοικίασης της υπηρεσίας StarRent | Mercedes-Benz & smart Rentals.