Παρότι εμφανίστηκε στον «αέρα» της εκπομπής της μέσα στο χαμόγελο την ημέρα των γενεθλίων της ευχαριστώντας άπαντες για τις ευχές, στα παρασκήνια η Ελένη Μενεγάκη τα έκανε όλα λίμπα!

Σύμφωνα με τo DownTown εκείνη τη μέρα, δηλαδή τη Δευτέρα 29/10, η Ελένη είχε δώσει ρητή εντολή στους συνεργάτες της, να μην αναφερθούν δημόσια στα 49α γενέθλιά της.

Όμως γνωστή αλυσίδα ζαχαροπλαστείων της έστειλε μία όμορφη τούρτα και έτσι η «βασίλισσα της TV» αναγκάστηκε να τους ευχαριστήσει, με το πάνελ σχεδόν… μουδιασμένο να της εύχεται «χρόνια πολλά» ζωντανά. Μάλιστα, δεν βρήκε καθόλου αστεία την απόπειρα του Παναγιώτη Χατζηδάκη να της απαγγείλει ένα ποίημα που είχε γράψει για αυτήν τη μέρα.

Όταν έκλεισαν οι κάμερες η Ελένη στην κυριολεξία εξερράγη. Μάλιστα, πολλοί παρευρισκόμενοι, χρόνια συνεργάτες της, είπαν πως πρώτη φορά την είδαν έτσι!

Ίσως, η παρουσιάστρια δυσκολεύεται να συνειδητοποιήσει τα χρόνια που περνάνε και του χρόνου βάζει μπροστά το «5». Κατά τα άλλα, η προσωπική της ζωή είναι στα καλύτερά της, ενώ φέτος η εκπομπή της έχει αρχίσει να παίρνει τα πάνω της, αφού υπάρχουν και τέταρτα που φτάνει σε τηλεθέαση το 20%.

Πηγή: Star