Η Nissan συμμετέχει και φέτος στην Έκθεση Αυτοκίνηση 2018  – που ανοίγει τις πύλες της στις 10 Νοεμβρίου, στο πρώην δυτικό αεροδρόμιο του Ελληνικού / αίθουσα ξιφασκίας – με μια άκρως ενδιαφέρουσα γκάμα μοντέλων, μεταξύ αυτών και ηλεκτρικών.

Σε περίοπτη θέση θα βρίσκεται  e-ΝV200 Evalia, η επιβατική έκδοση του αμιγώς ηλεκτροκίνητου  βαν  e-NV200 της Nissan, προσφέροντας στους επαγγελματίες και τις  επιχειρήσεις ένα ελαφρύ φορτηγό μηδενικών εκπομπών ρύπων, γεμάτο με καινοτόμες τεχνολογίες και περίσσεια λειτουργικότητα.

Το Nissan e-NV200  έρχεται τώρα με αυξημένη αυτονομία κατά  60%. Οι φαν την σπορ οδήγησης θα δουν από κοντά το νέο supercar GT-R,  όντας το ακριβοθώρητο “διαμάντι”  του περιπτέρου της Nissan.

Δίπλα, σε αυτά το 2ης γενιάς αμιγώς ηλεκτροκίνητο LEAF. Αξίζει να σημειωθεί ότι ένα χρόνο μετά το λανσάρισμά του, το νέο Nissan LEAF ηγείται των πωλήσεων στην κατηγορία του, στην Ευρώπη, με μια πώληση κάθε 10 λεπτά για το 2018.

Επίσης, θα υπάρχει το νέο MICRA, το καταξιωμένο QASHQAI που πρωτοστατεί στις πωλήσεις στην κατηγορία του , τα JUKE και X-TRAIL που συμπληρώνουν ιδανικά την γκάμα της Nissan στα crossovers.

Ξεχωριστή θέση στο περίπτερο της Nissan θα έχει και το N-Guard του NAVARA,  μια “σκληροτράχηλη” και συνάμα κομψή, νέα ειδική έκδοση του βραβευμένου pickup της φίρμας, που τώρα  είναι διαθέσιμο και στην Ελλάδα.

Το ωράριο της έκθεσης είναι Δευτέρα – Παρασκευή 15:00-21:00 και Σάββατο – Κυριακή 10:00 – 21:00. Η έκθεση θα διαρκέσει έως την Κυριακή 18 Νοεμβρίου.