Ο χρόνος συμμετοχής του Τζέι Αρ Σμιθ στους Καβαλίερς είναι ελάχιστος ως ανύπαρκτος και ο 33χρονος σούτινγκ-γκάρντ έχει ζητήσει από την ομάδα του Κλίβελαντ ανταλλαγή για να συνεχίσει σε άλλη ομάδα του ΝΒΑ την καριέρα του, σύμφωνα με τον δημοσιογράφο,Τζόι Βάρντον, ο οποίος ειδικεύεται στα θέματα των Καβς.
Ο Σμιθ την φετινή χρονιά δεν έχει θέση στο rotation των Καβαλίερς, καθώς αγωνίζεται μόλις 12 λεπτά κατά μέσο όρο στις τέσσερις εμφανίσεις του στο πρωτάθλημα, πετυχαίνοντας 2,5 πόντους ανά παιχνίδι.
Ωστόσο, η επιθυμία του παίκτη δεν είναι τόσο εύκολη, καθώς ο Αμερικανός άσος αμείβεται με 14,7 εκατομμύρια δολάρια και του χρόνου έχει συμβόλαιο για 15,7, πράγμα που σημαίνει ότι πρέπει να βρει κάτι αντίστοιχο από άλλη ομάδα του «μαγικού κόσμου» για να μπορέσει να αποτελέσει παρελθόν από την ομάδα του Οχάιο.
- Δημοσκόπηση Marc: Μονοψήφια η διαφορά μεταξύ ΝΔ-ΕΛ.Α.Σ. – 64% των πολιτών αξιολογούν αρνητικά την κυβέρνηση
- Τραμπ: Ζητά από το Κογκρέσο να καταργήσει το «δικαίωμα του εδάφους» μετά την απόφαση του Ανωτάτου Δικαστηρίου
- «Βόμβα» από το MEGA: Πληροφορίες για τροπολογία υπέρ του Ταλ Ντίλιαν – Αντιδράσεις ακόμα και από κορυφαίους υπουργούς







