Μπορεί το Halloween να το ξέραμε μέχρι το 2012 μόνο μέσα από τις αμερικανικές ταινίες, ωστόσο πλέον υπάρχουν πολλά events και parties που διοργανώνονται στο πλαίσιο αυτής της γιορτής, στην οποία  είναι αφιερωμένο και το σημερινό Doodle της Google.

Εάν επιλέξετε να γιορτάσετε την πιο… σκοτεινή νύχτα του έτους, που πέφτει στις 31 Οκτωβρίου και παραπέμπει στις Ελληνικές Απόκριες,  δεν έχετε παρά να φορέσετε τα πιο τρομακτικά σας outfit, να φροντίστε για ένα ευφάνταστο μακιγιάζ, με βάση και το βίντεο που παραθέτουμε, και να διασκεδάσετε.

Οι σινεφίλ μπορείτε να δείτε και το σίκουελ της κλασικής ταινίας του Τζον Κάρπεντερ, «Halloween», που γύρισε ο Ντέιβιντ Γκόρντον Γκριν για να μας θυμίσει τι σημαίνει τρόμος. Με την Τζέιμι Λι Κέρτις στο ρόλο της  Λόρι να αντιμετωπίζει τον φονιά  των μπέιμπι σίτερ», Μάικλ Μάγερς που δραπέτευσε κατά τη μεταφορά του σε καινούργιο σωφρονιστικό ίδρυμα κι επιστρέφει στο Χάντονφιλντ.

Οπου και αν πάτε μην ξεχάσετε να πάρετε μαζί σας την πιο καλή σας διάθεση και να απολαύσετε όσο καλύτερα μπορείτε αυτή την τρομακτική βραδιά.

Οι εικόνες που δημοσιεύουμε σας δίνουν και μια γεύση από ευφάνταστες μεταμμφιέσεις και μακιγιάζ ανά τον κόσμο.