Η κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο, αλλά και γενικά στον αθλητικό Τύπο έχει ξεφύγει από κάθε άποψη.

Ο καθένας λέει και γράφει ό,τι θέλει, θέλοντας να γίνει αρεστός στον πρόεδρο που υπηρετεί. Μετά την πρωτόδικη απόφαση για αφαίρεση βαθμών από την ΑΕΚ, με αφορμή τα επεισόδια στο ΟΑΚΑ στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό, έχει ξεκινήσει από τα κιτρινόμαυρα ΜΜΕ μια «επίθεση» προς πάσα κατεύθυνση.

Μ’ αυτό τον τρόπο θέλουν να επηρεάσουν στελέχη της κυβέρνησης προκειμένου να βγει μια «γλυκιά» απόφαση από την επιτροπή εφέσεων για να μην ανοιχτεί ένα μέτωπο με τον κόσμο της ΑΕΚ από την στιγμή που βρισκόμαστε σε προεκλογική περίοδο.

Σε ένα απ’ αυτά τα δεκάδες καλοδουλεμένα άρθρα σε πρωινή εφημερίδα, όχι αθλητική, αλλά πολιτική, που ανήκει σε «VIP οπαδό», όπως είπε και ο Γιώργος Σαββίδης ενέπλεξαν τον δικέφαλο του Βορρά με τις εκλογές, το «Μακεδονικό» και την κυβέρνηση.

Γράψανε λοιπόν πως αν ο ΠΑΟΚ κατακτήσει το πρωτάθλημα, τότε το κλίμα για τους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ δεν θα είναι το ίδιο με σήμερα. Σαν να μας λέει ο αρθρογράφος πως Τσίπρας και Καμμένος αποφάσισαν να «δώσουν» το πρωτάθλημα στο Βορρά προκειμένου να πάρουν ως αντάλλαγμα ψήφους από τους ΠΑΟΚτσήδες.

Διαβάστε περισσότερα εδώ