Νέο «άδειασμα» στον Πάνο Καμμένο, αυτή τη φορά από την ίδια του την κοινοβουλευτική ομάδα, με τον Κώστα Ζουράρι να χαρακτηρίζει «ανεδαφική και ατελέσφορη» την πρόταση του υπουργού Εθνικής Άμυνας για το Σκοπιανό, που παρουσίασε στον υφυπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ.

«Ο Καμμένος έχει αυτόν τον καημό: προσπαθεί να βρει κάτι για να τροποποιήσει την συμφωνία των Πρεσπών», είπε ο κ. Ζουράρις και συνέχισε «η πολιτική αντιδικία έχει παιδικότητα. Δεν είναι για ενήλικες ανθρώπους, δεν είναι σοβαρά αυτά τα πράγματα».

«Η πλειοψηφία της συγκυβέρνησης είπε ότι συνεχίζει την εφαρμογή του προσυμφώνου της Συμφωνίας των Πρεσπών. Για να υπάρξει συνέχεια σε μία εναλλακτική πρέπει να συμφωνήσει η συγκυβέρνηση» είπε μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Θέμα»,  ο Κώστας Ζουράρις, ο οποίος ανήκει στην κοινοβουλευτική ομάδα των ΑΝΕΛ.

Στη συνέχεια, ο κ. Ζουράρις ήρθε σε πλήρη κόντρα με τα λεγόμενα του εκπροσώπου Τύπου των ΑΝΕΛ, Θεόδωρου Τοσουνίδη, ο οποίος υποστήριξε πως οι Ανεξάρτητοι Έλληνες να στηρίξουν πρόταση δυσπιστίας της Νέας Δημοκρατίας σε περίπτωση που η συμφωνία των Πρεσπών οδεύσει προς την Βουλή, λέγοντας ότι «δεν υπάρχει περίπτωση να ψηφιστεί από τους ΑΝΕΛ πρόταση δυσπιστίας που μπορεί να έρθει από ένα κόμμα της αντιπολίτευσης».

Ερωτηθείς αν θα συνεργαστεί με τον ΣΥΡΙΖΑ στις επόμενες εκλογές, ο κ. Ζουράρις απάντησε: «Είναι τα πάντα ανοικτά, ενδεχομένως να είμαι και νεκρός».

Για την κόντρα που έχει ξεσπάσει μεταξύ της Εφημερίδας των Συντακτών και Πάνου Καμμένου, ο κ. Ζουράρις σχολίασε: «Δεν έχω καμία δυνατότητα να ελέγξω αυτό το πράγμα. Είμαι τακτικός αναγνώστης της εφημερίδας. Δημοσιογραφικά, δεν υπήρχε λόγος να είναι τόσο επιθετικό. Αν ο συγκεκριμένος συντάκτης επηρεάζεται από οτιδήποτε και ενισχύει την αντιπάθειά του προς τον Καμμένο, δεν με απασχολεί. Συμβαίνουν αυτά πάντοτε. Ο Καμμένος θύμωσε από το ύφος του συγκεκριμένου συντάκτη».