Αν ήταν άλλος στη θέση του είναι σίγουρο πως μετά το απογοητευτικό 3-0 στην Ξάνθη, θα ένιωθε αβέβαιο το μέλλον του στον πάγκο του ΟΦΗ. Όμως όταν μιλάμε για το Νίκο Παπαδόπουλο τότε υπάρχει μεγάλος σεβασμός και εμπιστοσύνη στις ικανότητες του.

Ο Κιλκισιώτης τεχνικός της κρητικής ομάδας, είναι αυτός που κράτησε ενωμένη την ομάδα τον τελευταίο δύσκολο ενάμισι χρόνο και ο πρωτομάστορας της περσινής ανόδου. Το καλοκαίρι με πολύ μικρό μπάτζετ συγκριτικά με τις υπόλοιπες ομάδες, διατήρησε σχεδόν (έφυγε ο Μάνος) όλο τον περσινό ελληνικό κορμό και τον ενίσχυσε με μερικές ποιοτικές προσθήκες. Στα φιλικά τα πήγε πάρα πολύ καλά αλλά στις επίσημες υποχρεώσεις υπάρχει θέμα. Ενας βαθμός μόλις σε τέσσερις αγωνιστικές αλλά εκεί που εντοπίζεται το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι η αμυντική γραμμή, με δέκα γκολ παθητικό. Η εικόνα της ομάδας δεν συμβαδίζει με τα αποτελέσματα αλλά όπως ξέρει καλύτερα ο Παπαδόπουλος, οι βαθμοί είναι αυτοί που μετράνε…

Τώρα υπάρχει εκτός έδρας αγώνας κυπέλλου κόντρα στην Ξάνθη ξανά, που περνάει σε δεύτερη μοίρα και το Σάββατο ο ΟΦΗ υποδέχεται την πρωταθλήτρια ΑΕΚ και εν συνεχεία έρχεται ο… τελικός. Οι Κρητικοί θα ταξιδέψουν στην Λαμία για να αντιμετωπίσουν την τοπική ομάδα, η οποία έχει τους ίδιους στόχους. Αν ηττηθούν εκεί τότε η διοίκηση θα κληθεί να αποφασίσει αν θα συνεχίσει να στηρίζει τον Νίκο Παπαδόπουλο ή θα αναζητηθεί ένα… ηλεκτροσόκ.

Εφόσον επικρατήσει το δεύτεροι σενάριο τότε κρατήστε δύο ονόματα. Αυτό του Γιάννη Αναστασίου, ο οποίος διατηρεί φιλική σχέση με την οικογένεια Σαμαρά που επέστρεψε δυνατή στον σύλλογο και αυτό του Γιώργου Παράσχου που έχει μεγάλη δημοτικότητα λόγω της πολύς καλής δουλειάς που είχε κάνει σε προηγούμενο πέρασμα του από την ομάδα.