Αισθητή βελτίωση παρουσιάζει η κατάσταση του Λούκας Μπογέ, ο οποίος δεν έχει αγωνιστεί με την ΑΕΚ στη φετινή σεζόν λόγω προβλήματος στους κοιλιακούς.
Ο Αργεντινός υποβλήθηκε σε απεικονιστικό έλεγχο που έδειξε τη βελτίωση και ως εκ τούτου κρίθηκε ότι δεν χρειάζεται να μπει στο χειρουργείο. Θα συνεχίσει να προπονείται ατομικά και σε λίγες ημέρες θα αρχίσει να ενσωματώνεται σταδιακά στις προπονήσεις της ομάδας.
Όμως, προέκυψε ένα νέο πρόβλημα ενόψει του μεγάλου ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ την Κυριακή (23/9). Ο Αλεφ αισθάνθηκε ένα σφίξιμο στον δεξιό προσαγωγό και αποχώρησε. Η κατάστασή του θα εκτιμηθεί στην προπόνηση του Σαββάτου η οποία είναι προγραμματισμένη για τις 16:30 ενώ στη συνέχεια η αποστολή θα αναχωρήσει για τη Θεσσαλονίκη.

- Γαλλία – Μαρόκο: Φάνηκε η νιότη του Μπουαντί, ένα κόκκινο… μπαλόνι του απέσπασε την προσοχή στον προημιτελικό (vid)
- Wall Street: Άνοδος με ώθηση από τις μετοχές των εταιρειών μικροτσίπ που επισκίασαν τις ανησυχίες για τον πόλεμο στο Ιράν
- Νετανιάχου και Τραμπ συμφώνησαν να συνεχίσουν τον συντονισμό μεταξύ των δύο χωρών σχετικά με το Ιράν







