O Βρετανός πρώην πρωθυπουργός, Τόνι Μπλερ, είναι σύμφωνα με την «Daily Mail», ένας από τους υποψηφίους για τη θέση του προέδρου της Premier League!
Ο Ρίτσαρντ Σκάνταμορ ανακοίνωσε την παραίτησή του τον περασμένο Ιούνιο, μετά από 20 χρόνια στο «τιμόνι» του αγγλικού πρωταθλήματος. Είκοσι χρόνια που έφεραν την Premier League στο υψηλότερο επίπεδο.
«O Βενγκέρ αφήνοντας Άρσεναλ και ο Σερ Αλεξ φεύγοντας από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ άφησαν ένα μεγάλο κενό και το ίδιο ισχύει και για τον Ρίτσαρντ Σκάνταμορ. Είναι σίγουρα μια μεγάλη πρόκληση», είπε πρόσφατα ο Γκόρντον Τέιλορ, διευθύνων σύμβουλος της ένωσης των επαγγελματιών ποδοσφαιριστών. «Αναμένουμε ότι θα γίνει μια κατάλληλη συνάντηση σε εύθετο χρόνο ώστε να υπάρξει μια ομαλή μετάβαση».
Πάντως να σημειωθεί ότι το ποδόσφαιρο δεν ήταν από τα μεγάλα πάθη του Μπλερ, παρά τους ισχυρισμούς του ότι ήταν φίλαθλος της Νιούκαστλ. Ο Μπλερ, έφυγε από τη θέση του το 2007 μετά από 10 χρόνια ως πρωθυπουργός.

- Γαλλία – Μαρόκο: Φάνηκε η νιότη του Μπουαντί, ένα κόκκινο… μπαλόνι του απέσπασε την προσοχή στον προημιτελικό (vid)
- Wall Street: Άνοδος με ώθηση από τις μετοχές των εταιρειών μικροτσίπ που επισκίασαν τις ανησυχίες για τον πόλεμο στο Ιράν
- Νετανιάχου και Τραμπ συμφώνησαν να συνεχίσουν τον συντονισμό μεταξύ των δύο χωρών σχετικά με το Ιράν







