Όπως σας είχαμε ενημερώσει ο Λούκας Μπογέ μπαίνει στην πιο κρίσιμη εβδομάδα της παρουσίας του στην ΑΕΚ.
Ο Αργεντινός ακραίος επιθετικός από τις αρχές Αυγούστου έχει «λαβωθεί» με πρόβλημα στους κοιλιακούς και μετά το πρόγραμμα αποθεραπείας που έκανε, άρχισε να μπαίνει σε ατομικό πρόγραμμα στα Σπάτα. Πλέον, όμως έφτασαν οι κρίσιμες ημέρες για τον Αργεντινό εξτρέμ.
Εντός της τρέχουσας εβδομάδας ο Μπογέ θα υποβληθεί σε νέο απεικονιστικό έλεγχο, προκειμένου να αποφασισθεί αν θα συνεχίσει το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί ή αν θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση αποκατάστασης. Στην πρώτη περίπτωση αν είναι καλά σιγά-σιγά θα αρχίσει να μπαίνει σε κομμάτια της προπόνησης της ΑΕΚ. Στη δεύτερη και απευκταία, ο Μπογέ θα κάνει επέμβαση και θα μείνει για πολύ καιρό εκτός.

- Γαλλία – Μαρόκο: Φάνηκε η νιότη του Μπουαντί, ένα κόκκινο… μπαλόνι του απέσπασε την προσοχή στον προημιτελικό (vid)
- Wall Street: Άνοδος με ώθηση από τις μετοχές των εταιρειών μικροτσίπ που επισκίασαν τις ανησυχίες για τον πόλεμο στο Ιράν
- Νετανιάχου και Τραμπ συμφώνησαν να συνεχίσουν τον συντονισμό μεταξύ των δύο χωρών σχετικά με το Ιράν







