Χωρίς να δυσκολευθεί ιδιαίτερα, η Βραζιλία νίκησε 2-0 τις ΗΠΑ, σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη στο Ιστ Ράδερφορντ του Νιού Τζέρσεϊ. Τα τέρματα της «σελεσάο» πέτυχαν οι Φιρμίνο (11`) και Νεϊμάρ (43` πέναλτι).

Με πρωταγωνιστή τον Λουίς Σουάρες που πέτυχε δύο γκολ, η Ουρουγουάη αποδίδοντας εξαιρετικό ποδόσφαιρο νίκησε το Μεξικό 4-1 σε φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη στο Χιούστον.

Παρά το γεγονός ότι αγωνίσθηκε χωρίς τον Λιονέλ Μέσι, η Αργεντινή δεν δυσκολεύθηκε να επικρατήσει με 3-0 της Γουατεμάλας, σε φιλικό αγώνα, που διεξήχθη στο Λος Αντζελες. Τα τέρματα της «αλμπισελέστε» πέτυχαν οι Γκονζάλο Μαρτίνες (27` πέναλτι), Τζιοβάνι Λο Σέλσο (35`) και Τζιοβάνι Σιμεόνε (44`).

Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο υπηρεσιακός τεχνικός της Αργεντινής, Λιονέλ Σκαλόνι, δεν κάλεσε ούτε τους Ανχελ Ντι Μαρία, Σέρχιο Αγουέρο και Νίκολας Οταμέντι στην αποστολή.

Με ένα γκολ του Τσάρα στο 90ο λεπτό, η Κολομβία επικράτησε με 2-1 της Βενεζουέλας, σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη στο Μαϊάμι. Οι νικητές ισοφάρισαν στο 55ο λεπτό με τον Φαλκάο, το γκολ που πέτυχε στο 4` ο Ματσίς αιφνιδιάζοντας τους Κολομβιανούς.