Επεισόδια σημειώθηκαν το βράδυ του Σαββάτου στο γήπεδο του Περιστερίου, ατο – κατά τα άλλα – φιλικό του Ατρομήτου με τον Παναθηναϊκό.

Οι οπαδοί των δύο ομάδων κατά τη διάρκεια του δεύτερου ημιχρόνου συνεπλάκησαν στις κερκίδες του γηπέδου, πετώντας εκατέρωθεν καρέκλες και φωτοβολίδες, με αποτέλεσμα να διακοπεί για λίγα λεπτά η αναμέτρηση. Όλα ξεκίνησαν όταν οι οπαδοί του Παναθηναϊκού εκμεταλλεύτηκαν τα ελλιπέστατα μέτρα ασφαλείας και κινήθηκαν προς τη μεριά που καθόντουσαν οι οπαδοί των γηπεδούχων, με τις δύο πλευρές να ανταλλάσσουν καρέκλες και φωτοβολίδες, όπως φαίνεται και στις σχετικές φωτογραφίες που κατέγραψε ο φακός.

Στο γήπεδο υπήρχε μόνο μια διμοιρία των ΜΑΤ, η οποία δεν επενέβη, παρά μόνο έβλεπε τους οπαδούς των δύο ομάδων να τα κάνουν γυαλιά – καρφιά στο γήπεδο του Περιστερίου. Τα ΜΑΤ, μετά από αρκετή ώρα, απλά πήραν θέση στις κερκίδες του γηπέδου, με τους οπαδούς του Τριφυλλιού να οπισθοχωρούν. Τα πνεύματα ηρέμησαν μετά την εμφάνιση των δυνάμεων των ΜΑΤ και το παιχνίδι συνεχίστηκε κανονικά.