Ο Ιταλός σχεδιαστής, Στέφανο Γκαμπάνα προκάλεσε νέες αντιδράσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με τα σχόλιά του στο Instagram – αυτή τη φορά για το νυφικό της Ιταλίδας blogger μόδας Κιάρα Φεράνι (Chiara Ferragni). Την αποκάλεσε «φθηνή» την ημέρα του γάμου της.

Η Κιάρα Φεράνι παντρεύτηκε τον Ιταλό ράπερ, Φέντεζ Λεονάρντο Λουτσία, στη Σικελία το Σαββατοκύριακο, φορώντας τρία νυφικά του οίκου Christian Dior.

Μετά την τελετή, μια φωτογραφία της με ένα από τα νυφικά, δημιουργία της Μαρία Γκράτσια Κιούρι, δημοσιεύθηκε στον λογαριασμό στο Instagram του περιοδικού Harper’s Bazaar UK και έστρεψε την προσοχή του σχεδιαστή του ιταλικού οίκου Dolce & Gabbana, ο οποίος έγραψε απλά: «φτηνό».

Στην ασπρόμαυρη φωτογραφία, η 31χρονη ποζάρει με ένα από τα τρία νυφικά της, δαντελένιο με μακρύ μανίκι στο πάνω μέρος με τούλινη φούστα και πέπλο.

Το σχόλιο του Στέφανο Γκαμπάνα για το νυφικό της διάσημης από το blog της «The Blonde Salad» Ιταλίδας blogger προκάλεσε εξαγριωμένες απαντήσεις από χρήστες του Instagram.

«@stefanogabbana ήταν περιττό. Αγαπούσα το εμπορικό σήμα, αλλά οι επιθέσεις σας στους άλλους είναι αδικαιολόγητες και αταξικές. Να σέβεστε περισσότερο τον εαυτό σας και την επιχείρηση που έχετε χτίσει προσεκτικά» έγραψε ένας χρήστης.

Ένας άλλος σημείωσε: «@ stefanogabbana το μόνο φτηνό εδώ είναι η δυσάρεστη συμπεριφορά σας».

Άλλοι σχολίασαν αρνητικά τη σειρά ρούχων του σχεδιαστή και υποστήριξαν ότι ζηλεύει.

«Όχι τόσο φθηνή όσο τα D&G t-shirts με στρας που πουλάς για 400 δολάρια» παρατήρησε ένας χρήστης.

«Είσαι απλά εξοργισμένος επειδή αυτό το όμορφο κορίτσι δεν φόρεσε νυφικό που σχεδίασες; Γεγονός: Μια γυναίκα μπορεί να φορέσει νυφικό που βρίσκει σε κατάστημα μεταχειρισμένων ρούχων, ή ένα από τα δικά σας κι αν αισθάνεται υπέροχη σε αυτό, είναι! Κάντε όλοι μια χάρη και κρατήστε την αρνητικότητά σας για τον εαυτό σας!» αναφέρεται σε άλλο σχόλιο.

«Είναι πραγματικά συγκλονιστικό να διαβάζω αυτό το σχόλιο από έναν σπουδαίο σχεδιαστή, όπως εσύ Στέφανο. Δεν γνωρίζω το επίπεδο επαγγελματικής σχέσης που έχετε (ή δεν έχετε) με την @chiaraferragni, αλλά είναι κρίμα από εσάς να συμπεριφέρεστε έτσι» σημειώνεται σε άλλο σχόλιο.

Σύμφωνα με τον Dior, το φόρεμα που δημιουργήθηκε για τον γάμο της Κιάρα Φεράνι στη Σικελία, «συνδυάζει την έμπνευση από την ιταλική τέχνη με τη γαλλική υψηλή ραπτική σε ένα αποτέλεσμα που είναι αναμφίβολα σύγχρονο και διαχρονικό».

Το δεύτερο φόρεμα που επέλεξε η μπλόγκερ μόδας, με τους 14 εκατομμύρια ακόλουθους στα social media, ήταν ένα νυφικό στο χρώμα του δέρματος με κεντημένες λεπτομέρειες και μία μακριά τουτού φούστα.

H Κιάρα Φέρανι έγραψε πως το χειροποίητο νυφικό της είχε στίχους από ένα τραγούδι που έγραψε ο Φέντεζ γι αυτήν όταν της έκανε πρόταση γάμου, καθώς και σύμβολα της σχέσης τους.

Η μπλόγκερ στην τελευταία της εμφάνιση αντικατέστησε τη μακριά φούστα με μία πιο κοντή.

Η Κιάρα Φεράνι δεν απάντησε στο σχόλιο του Στέφανο Γκαμπάνα, ο οποίος δεν είναι η πρώτη φορά που προκαλεί διαμάχη με τις αναρτήσεις του στο Instagram.

Ο Ιταλός σχεδιαστής μόδας δέχθηκε αρνητικά σχόλια όταν έγραψε κάτω από μια φωτογραφία της Σελίνα Γκόμεζ «Είναι πραγματικά άσχημη» και «Όχι» κάτω από φωτογραφία του μοντέλου Κέιτ Μος.

https://www.instagram.com/p/BnOGPV-AdOr/?taken-by=bazaaruk