Η Ίντια Όξεμπεργκ είναι η 27χρονη κόρη της Κάθριν Οξενμπεργκ, που έγινε διάσημη πρωταγωνιστώντας στην σούπερ-πετυχημένη σειρά ‘Δυναστεία» ως ‘Αμάντα’.

Η Ίντια -που ήθελε να γίνει ηθοποιός- έπεσε στα νύχια αίρεσης του σεξ που προσέλκυε μέλη μέσω σεμιναρίων αυτοπεποίθησης, κυρίως στο Μεξικό. Εκεί επικεφαλής ήταν ο Εμιλιάνο Σαλίνας, γιό του μεξικανού πρώην προέδρου Κάρλος Σαλίνας. Ήθελαν να τον κάνουν κι εκείνον πρόεδρο.

Οι γιοι άλλων 3 πρώην προέδρων του Μεξικού, κροίσοι και μέλη της υψηλής κοινωνίας συμμετείχαν στην σκοτεινή οργάνωση που είχε έδρα στη Νέα Υόρκη. Επικεφαλής της ο Κιθ Ρενιέρι και η ηθοποιός Άλισον Μακ.

Σύμφωνα με το Star, στρατολογούσαν κορίτσια, τα έκαναν σκλάβες τους σεξ για τα ανώτερα μέλη… και τα σημάδευαν με πυρωμένο σίδερο, σαν κοπάδι βοοειδών.

Το τραγικό της υπόθεσης; Εκείνη πήγε την κόρη της στην ομάδα, πιστεύοντας ότι ήταν σεμινάριο προς επίδοξους επιχειρηματίες.

Η Κάθριν άρχισε σταυροφορία για να σώσει την κόρη της, έγραψε βιβλίο και δέχτηκε απειλές για τη ζωή της. Τελικά οι επικεφαλής συνελήφθησαν, δηλώνοντας αθώοι.

Η κόρη της επέστρεψε μετά από 7 χρόνια και θα μιλήσει για τη φρίκη.