Συναγερμός σήμανε στο Κολοράντο, μετά από κλήση που δέχθηκαν οι αστυνομικές αρχές για επεισόδιο με πυροβολισμούς σε αθλητικό μπαρ περίπου στις 01:30 (τοπική ώρα) το Σάββατο, ενώ οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για μία νεκρή.

Όπως μεταδίδουν διεθνή ΜΜΕ επικαλούμενα την τοπική αστυνομία, ένας μεγάλος καβγάς μέσα στο αθλητικό μπαρ Extra Point οδήγησε στο θάνατο μιας γυναίκας και στον τραυματισμό πολλών ακόμα ατόμων.

Η αστυνομία ανταποκρίθηκε στις 1:27 π.μ. το Σάββατο στο αθλητικό μπαρ Extra Point στην 100η Λεωφόρο του Thornton, σύμφωνα με δελτίο τύπου του τμήματος. Η αστυνομία βρήκε πολλούς ανθρώπους που είχαν πυροβοληθεί καθώς και ένα άτομο που είχε πεθάνει από τις τραύματά του. Ένα θύμα που είχε μαχαιρωθεί μεταφέρθηκε αργότερα σε ένα τοπικό νοσοκομείο.

Για το επεισόδιο έχει ήδη ξεκινήσει έρευνα, ενώ το μπαρ όπου σημειώθηκε το επεισόδιο ανέβασε στην επίσημη σελίδα του Facebook ότι ένα από τα μέλη του προσωπικού του είχε σκοτωθεί, χωρίς ωστόσο οι πληροφορίες να έχουν επιβεβαιωθεί από την αστυνομία.