Ενα βήμα προς την εκτόνωση της έντασης μεταξύ ΠΑΕ και ερασιτέχνη Παναθηναϊκού έκανε η διοίκηση του τελευταίου, καθώς ανακοίνωσε ότι διαθέτει δωρεάν το γήπεδο της Λεωφόρου για το προγραμματισμένο φιλικό της 18ης Αυγούστου με τον Λεβαδειακό.

Οι «πράσινοι» δεν μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν για το παιχνίδι αυτό το ΟΑΚΑ, το οποίο έχουν δηλώσει ως έδρα για τη νέα σεζόν, και αναζητούσαν γήπεδο για τη διεξαγωγή του αγώνα, που θα αποτελέσει την «πρόβα τζενεράλε» ενόψει της έναρξης της Super League.

«Παρά τις συνεχείς κινήσεις κατά του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού από την διοίκηση της ΠΑΕ, με αποκορύφωμα την ξαφνική κατάργηση της κάρτας φιλάθλου, που καμία επιβάρυνση δεν θα είχε για εκείνη, εμείς ως γνήσιοι Παναθηναϊκοί και «Μάνα του λόχου» οφείλουμε να κοιτάμε το καλό όλων των τμημάτων μας, συμπεριλαμβανομένου και του ταλαιπωρημένου ποδοσφαιρικού τμήματος.

Ως εκ τούτου, βλέποντας ότι η ΠΑΕ δεν βρίσκει γήπεδο για το φιλικό που θέλει να δώσει στις 18 Αυγούστου, προσφέρουμε το γήπεδο της Λεωφόρου για αυτό τον αγώνα εντελώς δωρεάν».