Όλο και ψηλότερα στα ευρωπαϊκά σκαλιά και τις διακρίσεις ανεβαίνουν τα κορίτσια της Εθνικής μας ομάδας Καλλιτεχνικής (Συγχρονισμένης) κολύμβησης στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα υγρού στίβου στη Γλασκώβη. Το απόγευμα της Κυριακής, τρίτης ημέρας των αγωνισμάτων, η Εθνική μας ομάδα κατέκτησε την 4η θέση στον Τελικό του Κόμπο χαρίζοντας μια ακόμα πιο σημαντική διάκριση στο άθλημα, αποδεικνύοντας την πρόοδο που συντελείται.
Τα δέκα κορίτσια μας και συγκεκριμένα οι Ιφιγένεια Δίπλα, Βασιλική Κοφίδη, Όλγα Κουργιαντάκη, Σοφία Μαλκογεώργου, Εβελίνα Παπάζογλου, Ευαγγελία Πλατανιώτη, Σοφία Σαραντίδη, Άννα Μαρία Ταξοπούλου, Αθανασία Τσόλα, Γεωργία Βασιλοπούλου εκτέλεσαν θαυμάσια το πρόγραμμά τους, με χάρη και αρμονία, βαθμολογήθηκαν με 88,0667 β. και κατετάγησαν 4η δύναμη στην Ευρώπη.
Το χρυσό μετάλλιο στον τελικό του Κόμπο πήρε η Ουκρανία (94,4667), το ασημένιο η Ιταλία (92,6000) και το χάλκινο η Ισπανία (91,4667)
- Παντελής Τουτουντζής και Νάσος Τσιβγούλης στο AnesTea The Podcast: Η ζωή ενός gay ζευγαριού με δύο παιδιά – Το μπούλινγκ και η κατάθλιψη
- Ο Οφέρ Γιανάι στοχεύει τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς για προπονητή της Χάποελ Τελ Αβίβ
- Κοινή δήλωση των ΥΠΕΞ της ΕΕ και του Συμβουλίου του Κόλπου για την επίθεση του Ιράν κατά γειτονικών χωρών






