Απολύτως ικανοποιημένοι από την παρουσία της εθνικής ομάδας στο Μουντιάλ της Ρωσίας, είναι οι διοικούντες την αγγλική ομοσπονδία. Και κατά συνέπεια, επιθυμούν διακαώς να ανανεώσουν την συνεργασία τους με τον Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ, ο οποίος και πιστώνεται την εντυπωσιακή πορεία των «τριών λιονταριών» μέχρι τον ημιτελικό της κορυφαίας διοργάνωσης.
«Ηταν εξαιρετικός και θα θέλαμε να τον κρατήσουμε και μετά το 2020 (σ.σ. όταν και λήγει το συμβόλαιο του)», δήλωσε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της FA, Μάρτιν Γκλεν. Στόχος των Αγγλων παραγόντων, είναι να κρατήσουν τον 47χρονο τεχνικό και στο Μουντιάλ του 2022 που θα γίνει στο Κατάρ και προς αυτήν την κατεύθυνση θα συζητήσουν μαζί του, μόλις επιστρέψει από τις διακοπές.
- Σαλαμίνα: «Ανατριχίλα» από το νέο βίντεο ντοκουμέντο από τα γενέθλια της 75χρονης
- Δένδιας για την εορτή του προστάτη του Πολεμικού Ναυτικού: Δημιουργούμε το πιο ισχυρό Ναυτικό στην ιστορία της Ελλάδας
- Αλέξης Γρηγορόπουλος: Διαδηλώσεις σε όλη τη χώρα για την επέτειο των 17 χρόνων – «Δρακόντεια» μέτρα της ΕΛ.ΑΣ.







