Υλικά:
1 κιλό κιμάς μισός μοσχάρι – μισός χοιρινός
1 κιλό πατάτες τριμμένες στον χοντρό τρίφτη και στυμμένες πολύ καλά
3 μεγάλα κρεμμύδια τριμμένα στον τρίφτη και τριμένα καλά
1 σκελίδα σκόρδο λιωμένο
2 αυγά
½ ματσάκι φρέσκο μαϊντανό ψιλοκομμένο
αλάτι
πιπέρι
κύμινο
ξηρός δυόσμος τριμμένος
λίγο λάδι
Εκτέλεση:
Ζυμώνουμε όλα τα υλικά μαζί και αφήνουμε το μείγμα στο ψυγείο για μία ώρα.
Πλάθουμε στρογγυλούς κεφτέδες και τους τηγανίζουμε σε καυτό λάδι (ελαιόλαδο ή ηλιέλαιο) μέχρι να ροδίσουν. Σερβίρουμε με γιαουρτι.