Υλικά:

1 κιλό κιμάς μισός μοσχάρι – μισός χοιρινός

1 κιλό πατάτες τριμμένες στον χοντρό τρίφτη και στυμμένες πολύ καλά

3 μεγάλα κρεμμύδια τριμμένα στον τρίφτη και τριμένα καλά

1 σκελίδα σκόρδο λιωμένο

2 αυγά

½ ματσάκι φρέσκο μαϊντανό ψιλοκομμένο

αλάτι

πιπέρι

κύμινο

ξηρός δυόσμος τριμμένος

λίγο λάδι

Εκτέλεση:

Ζυμώνουμε όλα τα υλικά μαζί και αφήνουμε το μείγμα στο ψυγείο για μία ώρα.

Πλάθουμε στρογγυλούς κεφτέδες και τους τηγανίζουμε σε καυτό λάδι (ελαιόλαδο ή ηλιέλαιο) μέχρι να ροδίσουν. Σερβίρουμε με γιαουρτι.