Προς κάθε κατεύθυνση στρέφονται οι έρευνες των αρχών για τον εντοπισμό του 23χρονου φαντάρου που έχει εξαφανιστεί εδώ και μέρες. Οι ανώνυμες καταγγελίες ότι τον έχουν δει να κινείται στην ευρύτερη περιοχή του Πειραιά πολλές. Η έκκληση της οικογένειας σε όποιον γνωρίζει κάτι ραγίζει καρδιές.

Το θρίλερ με την εξαφάνιση του Τάκη συνεχίζεται για 8η μέρα. Οι ανώνυμες καταγγελίες ότι μπορεί να κρύβεται στον Πειραιά, πολλές. Τελευταία πληροφορία αναφέρει τη διεύθυνση Μενελάου στην Νίκαια. Σύμφωνα με τις μαρτυρίες των κατοίκων γίνονται συνεχώς έρευνες.

Η ανώνυμη καταγγελία υποστήριζε ότι ο Τάκης κρυβόταν στο σπίτι αυτό. Το Star βρήκε την ιδιοκτήτρια του σπιτιού.

Οι αρχές ψάχνουν τον Τάκη σε θάλασσα και στεριά. Οι έρευνες τις τελευταίες ώρες επικεντρώνονται στην Νίκαια, στον Πειραιά και συγκεκριμένα στην περιοχή της Αγίας Τριάδας, στην Αργυρούπολη αλλά και στο κέντρο της Αθήνας.

Η αγωνία τους έχει λυγίσει. Όμως το τελευταίο στοιχείο από την κάμερα καφετέριας του πλοίου που δείχνει τον φαντάρο στις 5:30 το ξημέρωμα να κάνει βόλτες στο χώρο, τους δίνει ελπίδα και πλέον θεωρούν ότι είναι πολύ πιθανό να κρύβεται.

«Ίσως έχει μπλεχτεί κάπου άθελά του»

«Θα πρέπει να τρέχει κάτι πολύ σοβαρό για να συμβεί αυτό», λέει ο πατέρας του, Κώστας Κολλιαδέλης.

«Ίσως να έχει μπλεχτεί άθελα του σε κάτι. Οι υποψίες πάρα πολλές … .ας ψάξουμε παιδιά πιο βαθιά», λέει η σύντροφός του.

Απομένουν λίγες ώρες για την ολοκλήρωση της εξέτασης των καμερών του γκαράζ. Τα πράσινα παπούτσια που φορούσε ο Τάκης ίσως δώσουν τη λύση στο μυστήριο.

Από τις 28 Ιουνίου 2018, άνδρες του Λιμενικού, άρχισαν να ερευνούν τη θαλάσσια περιοχή μεταξύ Άνδρου και Τήνου για τον εντοπισμό 23χρονου επιβάτη τού επιβατηγού οχηματαγωγού πλοίου «Νήσος Ρόδος».

Το πλοίο είχε αναχωρήσει από το λιμάνι της Χίου στις 11:20 το βράδυ της 27ης Ιουνίου και κατέπλευσε στο λιμάνι του Πειραιά στις 7:00 το πρωί της 28ης Ιουνίου. Σύμφωνα με συνεπιβάτη του αγνοούμενου, ο 23χρονος εθεάθη για τελευταία φορά στην πλώρη του πλοίου στις 2:15, ενώ κατά τον κατάπλου του «Νήσος Ρόδος» στον Πειραιά, παρά την αναζήτηση από το πλήρωμα, δεν εντοπίστηκε.

Πηγή: Star