Χαρακτηρίστηκε από πολλούς ως «βασίλισσα της νύχτας» και sex symbol και μεσουρανεί επί δεκαετίες στο καλλιτεχνικό στερέωμα. Η φωτογραφία της συνεχίζει να φιγουράρει στις κοσμικές στήλες των εφημερίδων και των περιοδικών. Το κοινό σχηματίζει ουρές μετά τις παραστάσεις της για ένα αυτόγραφο ή για μία φωτογραφία μαζί της, όπως διαπιστώσαμε μετά την παράσταση «Αναζητώντας τον Αττίκ», στην οποία εμφανίζεται.

Λαμπερή, σαγηνευτική, μπριόζα, σε κάθε εμφάνισή της επί σκηνής ξεσηκώνει τους θεατές, οι οποίοι τη χειροκροτούν, ενώ κάποια στιγμή τους αιφνιδιάζει κατεβαίνοντας από τη σκηνή και πηγαίνοντας ανάμεσά τους. Η πολυτάλαντη Ζωζώ Σαπουντζάκη παραδίδει επί σκηνής μαθήματα αισιοδοξίας και ζωντάνιας και το κοινό όπως είναι φυσικό την αποθεώνει!

Η Ζωζώ Σαπουντζάκη σε μία εκ βαθέων εξομολόγησή της στο Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων μιλάει για τον πρόσφατο θάνατο της αδελφής της, για την παράσταση «Αναζητώντας τον Αττίκ» και για τη μεγάλη καλλιτεχνική της πορεία.

Η διαχρονική σταρ μεταξύ άλλων τονίζει πως όταν αγαπάς τη ζωή στα προσφέρει όλα, ενώ δηλώνει ευχαριστημένη απ΄ την καριέρα της, υπερήφανη για τον εαυτό της και πως έχει να δώσει ακόμα στον καλλιτεχνικό χώρο…

Απαντώντας δε πώς διατηρείται σε τόσο καλή φυσική κατάσταση απαντά: «Σ΄ αυτό συνηγορούν δύο πράγματα. Καταρχάς αγαπάω τη ζωή, κι όταν αγαπάς τη ζωή στα προσφέρει όλα. Όταν όμως λες μεγάλωσα ή κουράστηκα τελείωσες… Εγώ ποτέ δεν είπα τίποτε. Αν με ρωτήσετε δεν ξέρω πόσων χρονών είμαι. Δεν ξέρω τι λένε, δεν μ΄ ενδιαφέρει. Εγώ βγάζω αυτό που έχω μέσα μου. Κι όσον αφορά το ερώτημά σας φυσικά συνεχίζω και γυμνάζομαι. Επίσης αγαπώ τη θάλασσα η οποία με αναζωογονεί. Ο αέρας, το οξυγόνο μου κάνουν πολύ καλό».