Πέπλο μυστηρίου καλύπτει την εξαφάνιση του 23χρονου Σαράντη Κολλιαδέλη, που εξαφανίστηκε χθες, ενώ ήταν στο πλοίο «Νήσος Ρόδος» με το οποίο ταξίδευε από τη Χίο για τον Πειραιά.

Από χθες, άνδρες του Λιμενικού, ερευνούν τη θαλάσσια περιοχή μεταξύ Άνδρου και Τήνου για τον εντοπισμό 23χρονου επιβάτη τού επιβατηγού οχηματαγωγού πλοίου «Νήσος Ρόδος».

Το πλοίο είχε αναχωρήσει από το λιμάνι της Χίου στις 11:20 προχθές το βράδυ και κατέπλευσε στο λιμάνι του Πειραιά στις 7:00 το πρωί. Σύμφωνα με συνεπιβάτη του αγνοούμενου, ο 23χρονος εθεάθη για τελευταία φορά στην πλώρη του πλοίου στις 2:15, ενώ κατά τον κατάπλου του «Νήσος Ρόδος» στον Πειραιά, παρά την αναζήτηση από το πλήρωμα, δεν εντοπίστηκε.

Μαρτυρία

Συγκλονιστική είναι και η ομολογία της συντρόφου του 23χρονου. Η ίδια ισχυρίστηκε ότι ο αγαπημένος της, της τηλεφώνησε τα ξημερώματα και της εξομολογήθηκε ότι φοβάται για τη ζωή του και ότι κάποιος του την έχει «στημένη».

Ο φίλος του, από την άλλη, ανέφερε πως ο 23χρονος φαντάρος, ήταν ιδιαίτερα προβληματισμένος τις τελευταίες ημέρες και φοβόταν ότι κάποιοι θα του έκαναν κακό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα ρούχα του, ναι μεν βρέθηκαν, αλλά μέσα σε αυτά δεν βρέθηκε το πορτοφόλι και το κινητό του, ενώ το τελευταίο σήμα που εξέπεμψε το κινητό, ήταν σε σημείο μεταξύ Τήνου και Σύρου.

Πηγή: Sliver Alert, ΑΠΕ-ΜΠΕ