Κάποια στιγμή όλοι μας έχουμε βρεθεί σε μια σχέση χωρίς να ξέρουμε εάν θέλουμε όντως να την μετατρέψουμε σε μόνιμο δεσμό. Η αστρολογία μπορεί να σας βοηθήσει να κατακτήσετε ολοκληρωτικά το αντικείμενο του πόθου σας. Αναλυτικότερα:

Ο Κριός θα αλλάξει στάση ως προς τη μονιμότητα μιας σχέσης αν νιώσει ότι επιδιώκεις την ελεύθερη σχέση, και πως μπορεί να σε χάσει, οπότε και θα αρχίσει να σε κυνηγά για να σε κατακτήσει.

Ο Ταύρος ως επί το πλείστον επιδιώκει τη δέσμευση και τη σταθερότητα. Αν λοιπόν δείχνει ανέτοιμος για δέσμευση προφανώς έχει άλλα προβλήματα που τον απασχολούν. Δείξε του ότι είσαι δίπλα του έως ότου είναι έτοιμος για το περαιτέρω βήμα.

Ο Δίδυμος όταν βρίσκεται σε σχέση τα αντιμετωπίζει όλα χαλαρά χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν ενδιαφέρεται πολύ.Φρόντισε να του δείξεις ότι είναι σημαντικός για εσένα.

Ο Καρκίνος ξεκινά μια σχέση με σκοπό τη δέσμευση. Αν δεν εκφράζει τα συναισθήματά του, αυτό σημαίνει πως δεν είναι έτοιμος να κάνει σχέση. Μιλήσέ του με ειλικρίνεια, δείξε του ότι τον νοιάζεσαι και δώσε του χρόνο να αποφασίσει τι θέλει.

Ο Λέοντας ως βασιλιάς θέλει εκείνος να αποφασίζει για τη σχέση. Αν θέλεις κάτι πιο σοβαρό ταρακούνησε τον εγωισμό του δείξε ότι δεν είσαι διαθέσιμη και θα σε ψάξει.

Οταν ο Παρθένος ξεκινά μια ελεύθερη σχέση μάλλον είναι ζορισμένος με άλλα. Φρόντισε να υπάρχει καλή επικοινωνία μεταξύ σας και δώσε του να καταλάβει ότι είσαι εκεί για εκείνον.

Ο Ζυγός κάνει ελεύθερη σχέση από ανασφάλεια για να δει πως θα πάει. Να εκφράσεις αυτά που νιώθεις ώστε να κατανοήσει πως δεν έχει λόγο να φοβάται ότι θα σε χάσει.

Ο Σκορπιός είναι ένα ζώδιο που ζηλεύει πολύ. Χρησιμοποιείστε τη ζήλια και αν ενδιαφέρεται θα κάνει τα πάντα για να σε κατακτήσει ολοκληρωτικά.

Αν θέλεις να κερδίσεις έναν Τοξότη παραχώρησέ του απεριόριστη ελευθερία, αλλά κρατήστε τον και σε εγρήγορση ώστε να μην ξεχνιέται και προκαλέσε τον ερωτικά.

Ο Αιγόκερως θα κάνει μια ελεύθερη σχέση όταν βρίσκεται σε κρίση. Για να τον κερδίσεις πρέπει κερδίσεις το σεβασμό του. Εκδήλωσε την αγάπη σου και κάνε τον να καταλάβει ότι μπορεί να στηριχτεί πάνω σου.

Ο Υδροχόος μπορεί να δεθεί μαζί σου ερωτικά και συναισθηματικά και παράλληλα να σε αισθάνεται σαν φίλο. Ανταπέδωσε τα φιλικά του συναισθήματα και πες του πως νιώθεις.

Ο Ιχθύς κάνει μια ελεύθερη σχέση όταν έχει ακόμα ερωτικά κολλήματα με το παρελθόν του. Για να τον κάνεις να αλλάξει άποψη για σένα να δείχνεις ότι τον αγαπάς και ότι είναι ο άνθρωπός σου.