Υλικά

4 φαγκριά

ελαιόλαδο

1 λεμόνι

αλάτι-πιπέρι φρεσκοτριμμένο

Εκτέλεση

Πλένουμε και καθαρίζουμε τα ψάρια, ενώ προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180 βαθμούς στον αέρια.

Αλατίζουμε, λαδώνουμε το ψάρι καλά και τρίβουμε φρέσκο πιπέρι. Κόβουμε το λεμόνι στα τέσσερα και βάζουμε ένα κομμάτι στην κοιλιά κάθε ψαριού.

Βάζουμε λαδόκολλα σε ταψί απλώνουμε τα ψάρια και ψήνουμε στη μεσαία σχάρα.

Μόλις πάρουν λίγο χρώμα τα γυρίζουμε πλευρά και μόλις ροδίσουν τα σερβίρουμε, βγάζοντας το λεμόνι. Μπορούμε να τα σερβίρουμε με λαδολέμονο.