Κι όμως υπάρχουν κάποια χαρακτηριστικά που κάνουν μια γυναίκα σαγηνευτική για τους άνδρες, τα οποία δεν σχετίζονται με… τα πλούσια προσόντα. Οι άνδρες έλκονται από την εξωτερική εμφάνιση μιας όμορφης και σέξι γυναίκας και σύμφωνα με έρευνες πιο πολύ με τα σημεία που είναισυνδεδεμένα με την υγεία και τη γονιμότητα, ωστόσοθέλουν η γυναίκα που είναι δίπλα τους να είναι και έξυπνη, ανεξάρτητη και οικονομικά στην εποχή μας, να διαθέτει δυναμική προσωπικότητα, χιούμορ και τρόπους.

Το χαμόγελο αποτελεί επίσης ένα ισχυρό πόλο έλξης για το αντίθετο φύλλο. Εχει μεγαλύτερη επίδραση όταν τα βλέμματα συναντιούνται, καθώς ο εκάστοτε απέναντι θεωρεί ότι το χαμόγελο απευθύνεται σε αυτόν, οπότε δημιουργείται ένα κλίμα οικειότητας.

Αρκετοί προσέχουν τα μάτια, και δεν εννοούμε το σχήμα ή το χρώμα, αλλά το καθαρό βλέμμα.

Οι γυναίκες με καμπύλες και στενή μέση ελκύουν σεξουαλικά τους άνδρες, καθώς εκλαμβάνονται ως απόδειξη γονιμότητας. Αν δεν τις διαθέτετε φροντίσετε τουλάχιστον να αθλείστε.

Τα λαμπερά, υγιή, μακριά μαλλιά είναι πολύ ελκυστικά για τους άντρες, εκτός εάν το κοντό κούρεμα σας ταιριάζει πολύ.

Στιλιστικά φαίνεται πως προτιμούν το κόκκινο χρώμα. Από το κόκκινο κραγιόν μέχρι το κόκκινο φουστάνι… που σε κάνεις να δείχνεις πυρκαγιά, προκαλεί την ματιά τους. Η αίσθηση της μόδας γενικότερα λειτουργεί θετικά, αλλά δεν χρειάζεται να είστε και fachion icon, αρκεί το ντύσιμό σας να αναδεικνύει τη σιλουέτα σας.

Αναπόσπαστο κομμάτι του σεξ απίλ είναι η αισθησιακή φωνή στη γυναίκα, όπως αυτή της Μέριλιν Μονρόε επειδή είναι συνυφασμένη με τη νεότητα και την καλή υγεία.

Πιο γοητευτικό θεωρούν ένα φρέσκο και ξεκούραστο πρόσωπο, με ελαφρύ μακιγιάζ. Οπότε να κοιμάστε 7-8 ώρες καθημερινά.Και στην παραλία δεν χρειάζεται να κυκλοφορείτε με τη βλεφαρίδα… κάγκελο.