Αρκετοί πιστεύουν ότι το πρόσωπο είναι ο καθρέφτης της ψυχής και θα συμφωνήσουμε. Η ευτυχία, η χαρά, η αγάπη που δίνεις και παίρνεις μας προσφέρουν μια λάμψη αλλιώτικη, πιο δυνατή και από το πιο ακριβό serum!

Ωστόσο επειδή η καθημερινότητα δεν έχει μόνο όμορφες βασιλοπούλες, αλλά και… δράκους, που επηρεάζουν τη διάθεσή μας, και ρύπους που την επιβαρύνουν,καλό είναι η κάθε γυναίκα να φροντίζει την ομορφιά της υιοθετώντας κάποιες συνήθειες στην καθημερινότητα που τηβοηθούν να ακτινοβολεί.

Κομβική ανάμεσα σ’ αυτές είναι η καθημερινή φροντίδα του προσώπου. Αν το δέρμα σας είναι απαλό, καθαρό, και σφριγηλό θα φαίνεστε πιο νέα. Πως θα το επιτύχετε αυτό;

Η ρουτίνα του καθαρισμού της επιδερμίδας πριν τη νυχτερινή κατάκλιση είναι επιβεβλημένη. Χρησιμοποιείστε ένα ήπιο καθαριστικό για να αφαιρέσετε ρύπους, λιπαρότητα και μακιγιάζ. Προτιμήστε να κάνετε αφρό στα χέρια σας πριν το απλώσετε στην επιδερμίδα σας, καθώς έτσι αυξάνεται η κυκλοφορία του αίματος και ενισχύονται οι διαδικασίες αποκατάστασης και η αναζωογόνηση.

Στη συνέχεια χρησιμοποιείστε μια κρέμα νύκτας ή και ημέρας. Αν δεν έχετε προτιμήστε ένα απαλό στην υφή λάδι που εμπεριέχει και βιταμίνη έψιλον, που θα ενυδατώσει την επιδερμίδα.

Θυμηθείτε να κάνετε μια απολέπιση τουλάχιστον κάθε 15 ημέρες, εκ των οποίων η μία να γίνεται κοντά στην έμμηνο ρήση, οπότε αναγεννώνται τα κύτταρα.Αν έχετε λιπαρή επιδερμίδα συνίσταται να χρησιμοποιείτε πιο συχνά μια μάσκα αργίλου στο μέτωπο, τη μύτη και το πηγούνι.

Επίσης, τουλάχιστον ανά 15νθήμερο κάντε και μια περιποίηση προσώπου με μάσκες που μπορείτε να φτιάξετε και μόνη σας, για παράδειγμα από γιαούρτι και μέλι.

Απαραίτητη είναι η καθημερινή χρήση αντιηλιακού χειμώνα – καλοκαίρι. Σας προστατεύει από δυσχρωμίες κ.ο.κ. ενώ η μη χρήση προκαλεί πρόωρη γήρανση του δέρματος. Φορέστε και αμέσως μετά το serum τώρα το καλοκαίρι ή την κρέμα ημέρας και ανανεώστε όποτε χρειάζεστε.

Η αναζωογόνηση προκαλείται ακόμη καλύτερα με μασάζ του χεριού από κάποιον-α που όμως γνωρίζει τις κινήσεις που πρέπει να κάνει.

Τέλος μην ξεχνάτε να ενυδατώνεστε πίνοντας νερό και φρέσκους χυμούς, που έχουν και βιταμίνες.