Κάθε καλοκαίρι αναζητούμε το ιδανικό μαγιό για τις εμφανίσεις μας στην παραλία, ανάλογα τον προορισμό μας και… για τα καλοκαιρινά πάρτι εφόσον προκύψουν. Ψάχνουμε λοιπόν ένα μαγιό, το οποίο θα συμβαδίζει με τις τάσεις της μόδας, αλλά κυρίως θα αναδεικνύει το σώμα μας, διότι λίγες γυναίκες διαθέτουν τις τέλειες αναλογίες μοντέλου και φυσικά όλες αγαπάμε το σώμα μας και το υποστηρίζουμε με τις σωστές στιλιστικές επιλογές.

Ολόσωμα μαγιό κλασικού τύπου, trendy ολόσωμα αθλητικού τύπου, κλασικά μπικίνι με το τρίγωνο, πιο μοδάτα μπικίνι που συνδυάζουν το αθλητικό στιλ αλλά είναι και στολισμένα π.χ. με φραμπαλάδες, μονόχρωμα μαγιό, φλοράλ, λαχουρένια, εμπριμέ, με καρώ ή ρίγες και άλλα σχέδια.

Οτι και αν επιλέξετε να θυμάστε ότι το πρώτο μέλημά μας κατά την αγορά ενός μαγιό πρέπει να είναι ο εντυπωσιασμός μέσω του μοντέλου του μαγιό, και του ντεσέν, δηλαδή των τυπωμένων σχεδίων που το κοσμούν, εφόσον δεν είστε του μονόχρωμου. Και αυτό επειδή το βλέμμα στέκεται στο μαγιό και τα μάτια δεν προσέχουν τυχόν μικρο-ατέλειες!

Απαραίτητο επίσης είναι το μαγιό που θα επιλέξετε να στηρίζει καλά το στήθος σας, να το νοιώθετε σταθερό, να μην σας πιέζει, νανοιώθετε ασφαλείς και άνετες όταν το φοράτε. Σ’ αυτό δεν νοείται καμία παραχώρηση, πάντα δοκιμάζουμε και επιλέγουμε ότι μας ταιριάζει και όχι ότι μας αρέσει.

Οσον αφορά στις φετινές επιλογές της μόδας; Το κύριο χαρακτηριστικό έχει να κάνει με το ότι οι σχεδιαστές θέλουν το σώμα περισσότερο καλυμμένο, οπότε τα ολόσωμα αθλητικού τύπου ως προς το πάνω μέρος του μαγιό είναι η πιο must επιλογή, την οποία όμως επιβάλλεται να μπορείς να την υποστηρίξεις.

Από πλευράς ντεσέν όλα παίζουν, ενώ στα μονόχρωμα κυριαρχούν οι μπλε και οι πράσινες αποχρώσεις και παίζει και το κίτρινο.

Θα απογειώσετε την επιλογή σας αν κομποζάρετε το εκάστοτε σετ που θα επιλέξετε με σορτς, που είναι επίσης πολύ της μόδας και φοριέται και όλη την υπόλοιπη ημέρα. Φυσικά μπορείτε να αξιοποιήσετε τα καφτάνια και τα παρεό που διαθέτετε.

Σημειώστε ότι δριμύτερο επανήλθε και ένα αγαπημένο αξεσουάρ των 60ς, το πλαστικό πολύχρωμοσκουφάκι της γιαγιάς, που παρέπεμπε σε σκαντζόχοιρο, και χρησιμεύει για να προστατεύετε τα μαλλιά σας.

Για τα αγόρια της παρέας προτιμήστε βερμούδες εμπριμέ και μονόχρωμες.