Η παρουσία του Ντάριο Σρνα στη Θεσσαλονίκη πυροδότησε από νωρίς χθες σενάρια μεταγραφολογίας για τον ΠΑΟΚ. Αργότερα μάλιστα ο τεχνικός διευθυντής του Δικεφάλου Λούμπος Μίχελ μιλώντας σε ΜΜΕ της Ουκρανίας επιβεβαίωσε πως ο Δικέφαλος βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τον παίκτη, χωρίς όμως να δώσει περαιτέρω λεπτομέρειες.

Πρόκειται για τον 36χρονο άσο της Σαχτάρ ο οποίος στους Ουκρανούς έπαιξε μόλις σε 10 παιχνίδια, καθώς βρέθηκε να έχει κάνει χρήση απαγορευμένων ουσιών (του στεροειδούς DHEA) τον Μάρτιο του 2017 και τιμωρήθηκε με 17 μήνες αποκλεισμό. Επαιζε όμως μέχρι να τελεσιδικήσει η απόφαση, με την ποινή –που ίσχυσε από τον Μάρτιο του 2017 –ουσιαστικά να μειώνεται πάρα πολύ και ο παίκτης μπορεί να επιστρέψει σε προπονήσεις στις 22 Ιουνίου και σε αγώνες στις 22 Αυγούστου.

Η νέα Τούμπα

Ο αντιπρόεδρος του ΑΣ ΠΑΟΚ Δημοκράτης Παπαδόπουλος σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό Libero 107.4 αφού τόνισε ότι ο ΠΑΟΚ έπρεπε να είναι νταμπλούχος, αναφέρθηκε και στο γηπεδικό για τη νέα Τούμπα, τονίζοντας μεταξύ άλλων: «Εχουν μπει οι βάσεις και συνεχίζουν να γίνονται κινήσεις. Υπάρχει ένας θαυμάσιος άνθρωπος και επιστήμονας που ασχολείται με το αντικείμενο, ο Γιάννης Δημογιάννης, και τρέχει το γραφειοκρατικό κομμάτι. Αφού προωθηθούν τα χαρτιά στις κατάλληλες υπηρεσίες, θα είμαστε έτοιμοι να μπουν οι μπουλντόζες για το καινούργιο γήπεδο. Η προσπάθεια γίνεται σιγά σιγά, δεν μπορεί να γίνει και πιο γρήγορα. Οι υπηρεσίες καθυστερούν. Δεν μπορεί να γίνει γρήγορα ένα τεράστιο έργο που θα δώσει πνοή στη Θεσσαλονίκη και στη Βόρεια Ελλάδα γενικότερα. Θα είναι ένα στολίδι για την Ελλάδα, δεν θα υπάρχει καλύτερο. Ο πρόεδρος ζήτησε να γίνει ένα γήπεδο σαν τα ευρωπαϊκά, ώστε αν είναι δυνατόν να φιλοξενήσει και τελικό του Europa League και να τον παρακολουθήσουν οι Θεσσαλονικείς» τόνισε μεταξύ άλλων.

n Πριν από τέσσερα χρόνια έφυγε από τη ζωή ο Παναγιώτης Ποικιλίδης, ένα από τα πιο αγαπητά μέλη της οικογένειας του ΠΑΟΚ, με την ομάδα να κάνει τη δική της αναφορά, αλλά και τον Θοδωρή Ζαγοράκη να κάνει τη δική του ανάρτηση: «Είναι δύσκολο να συνειδητοποιεί κανείς πως πέρασαν ήδη τέσσερα χρόνια που ο Παναγιώτης δεν είναι πια μαζί μας… Αγάπη και σεβασμός στη μνήμη του» έγραψε ο εμβληματικός αρχηγός της Εθνικής Ομάδας του 2004.